Iohannis, atacat de sibieni: Domnule Iohannis, chiar ne iei de fraieri?

Iohannis, atacat de sibieni: Domnule Iohannis, chiar ne iei de fraieri?

945
0
SHARE
loading...

Tot mai multi sibieni au prins curaj sa-si exprime dezamagirea fata de prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis. Ultima scrisoare, apartinand lui Alexandru Ganea, il ataca pe Iohannis pe tema celor sase case pe care edilul le detine.

loading...

“Domnule primar Klaus Iohannis,

Sunt un tanar din Sibiu si as dori sa invat de la tine reteta succesului. Nu pot spune ca o duc greu, am o slujba bine platita, un acoperis deasupra capului si un automobil personal. Mai pe scurt, fac parte din clasa de mijloc a Romaniei. Sunt sigur ca la cei 23 de ani pe care ii am castig mai bine decat o faceai tu cand ti-ai cumparat prima casa. Sau ai primit-o mostenire? Nici nu mai stiu pe care din povesti sa o cred. Desi am un salariu decent, nu as putea sa-mi cumpar o a doua casa cu bani gheata. Nici daca as inchiria apartamentul in care locuiesc, tot nu cred ca as ajunge la suma necesara intr-un timp rezonabil. Banuiesc ca sfatul tau la aceasta problema a mea ar fi sa fac o nunta si sa evit sa fac copii, pentru a limita cheltuielile. Singura problema este ca, cu exceptia Elenei Basescu, n-am mai auzit de cineva care sa stranga la nunta suficienti bani pentru o locuinta.

 

Una din casele edilului din Sibiu

Una din casele edilului din Sibiu


Parca una din explicatiile pe care le-ai dat a fost ca ai strans banii din meditatii. Am cautat informatii si am aflat ca astazi un profesor de fizica incaseaza 50 de lei pentru doua ore de meditatii. Banuiesc ca acum mai bine de douazeci de ani, pretul nu era prea diferit. Asadar, intr-o zi, in patru ore de meditatii, ai fi strans 100 de lei. Ai fi facut asta cam 200 de zile pe an, pentru ca restul sunt vacante, sarbatori, etc. Rezulta 20 000 de lei pe an, adica mai putin de 5000 de euro. In conditiile in care ai fi pus banii acestia deoparte, ai fi avut nevoie de 12 ani pentru a strange 60 000 de euro, pretul mediu al unei case. Domnule Iohannis, chiar ne iei de fraieri?

 


In aceste conditii, nu pot decat sa ma minunez de faptul ca tu, Klaus Iohannis, bugetar toata viata, ai ajuns la performanta de a avea sase proprietati pe numele tau. Sunt curios cate alte cupluri de profesori din aceasta tara se pot lauda cu o asemenea avere.
Eu sunt unul din tinerii care au avut noroc, dar sunt multe alte zeci de mii de tineri, chiar sute de mii, care nu sunt la fel de norocosi. Lor ce le spui, domnule Iohannis? Cum le explici tunurile imobiliare pe care le-ai dat? Cum le explici faptul ca te-ai folosit de functia de primar, pentru a-ti mari averea? Cred ca vei proceda la fel ca Basescu, pentru ca ce se naste din pisica, soareci mananca: vei ignora subiectul, vei spune ca nu e nimic ilegal. Asa procedeaza actualul ocupant al Palatului Cotroceni cu vila din Mihaileanu, pe care si-a facut-o cadou cand era primar al Capitalei.

 

Si aceasta casa este in proprietatea edilului din Sibiu

Si aceasta casa este in proprietatea edilului din Sibiu


Ei bine, domnule Iohannis, eu nu vreau ca un samsar imobiliar sa ajunga presedintele Romaniei. Oricat ai incerca sa ne convingi ca nu e asa, nu uita ca marturie sta decizia unei instante judecatoresti, care te-a lasat fara una din case deoarece ai cumparat-o pe baza unor acte false. Sunt curios de ce Justitia nu se sesizeaza in acest caz, avand in vedere ca s-a constatat savarsirea unei infractiuni.

Sincer sa fiu, la un moment dat m-am gandit ca te-ai inscris in cursa prezidentiala nu cu gandul la mandatul de presedinte, ci la vilele de protocol care iti vor fi puse la dispozitie daca vei castiga.

Domnule Iohannis, multumeste-te cu cele sase case, nu mai ravni si la un Palat”, i-a scris tanarul Alexandru Ganea, lui Klaus Iohannis. sursa: cancan.ro

loading...