Home Monden Imagini sfâșietoare cu fiicele lui Nelu Ploieșteanu! Familia cântărețului a început pregătirile...

Imagini sfâșietoare cu fiicele lui Nelu Ploieșteanu! Familia cântărețului a început pregătirile pentru înmormântare

239
0
loading...

Vestea tragică că Nelu Ploieșteanu a murit a venit ca un trăsnet pentru familia cântărețeului, care acum se pregătește de înmormântarea artistului! Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini sfâșietoare cu fiicele interpretului la pompele funebre, punând la punct ultimele detalii.

loading...
loading...
  • Nelu Ploieșteanu a murit în urmă cu o zi!
  • Fiicele artistului se pregătesc deja de înmormântare

Familia lui Nelu Ploieșteanu se pregătește de înmormântarea regretatului artist, plecat prea devreme din această lume. Interpretul a murit ieri, după ce timp de mai multe săptămâni s-a aflat în stare gravă la ATI, fiind internat cu coronavirus.Familia lui Nelu Ploieșteanu se pregătește de înmormântare

Paparazzii Spynews.ro au surprins astăzi imagini sfâșietoare cu fiicele interpretului care în aceste momente se pregătesc cu tot ce e necesar pentru a-l conduce pe tatăl lor pe ultimul drum.

Mai înainte de toate, ginerele lui Nelu Ploieșteanu a venit alături de soția sa, una dintre fiicele artistului, la casa unde acesta locuia până să ajungă în stare gravă la spital. Bărbatul nu a venit cu mașina proprie, ci chiar cu mașina artistului, asta după ce el a mers la spital cu automobilul său, atunci când și-a dat seama că are probleme de sănătate.

Cei doi au coborât din mașină, iar cu un platou în mână fiica regretatului artist s-a îndreptat rapid spre locuință. În tot acest timp soțul ei a așteptat afară, în fața casei.

După mai multe minute au ieșit din casă fiicele lui Nelu Ploieșteanu, iar împreună cu ginerele artistului au plecat spre pompele funebre, de data aceata cu o altă mașină.

Fiicele au început să plângă în fața locației

Ajunse la locație, aceștia au intrat cu toții în interior și au început să discute, să pună la punct toate cele necesare pentru slujba de înmormântare care va avea loc în scurt timp. La un moment dat una dintre fiice iese afară și îi cere angajatului un foc pentru a aprinde o țigară.

După ce au stat mai mult timp în interior, cu toții au ieșit afară, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, sunt de-a dreptul cutremurătoare. Două dintre fiicele artistului au izbucnit în lacrimi în fața clădirii, s-au îmbrățișat și s-au îmbărbatat una pe alta în aceste momente grele în care trebuie să-și conducă tatăl la groapă.

Unde își va dormi somnul de veci Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani în urma unei fibroze pulmonare suprapuse cu infectarea cu COVID-19. Interpretul a lăsat în urmă patru fiice, dar și o mulțime de piese cunoscute în întreaga țară.

El urmează să fie înmormântat la cimitirul Străulești 2, acolo unde își doarme somnul de veci și fiul său, decedat în 2018 din cauza unei boli grave.

Nelu Ploieșteanu a murit la o săptămână de când Cornelia Catanga a pierdut lupta cu viața, iar la doar câteva ore după decesul său a plecat la ceruri și Gabi Luncă.

sursa: https://spynews.ro/paparazzi/imagini-sfasietoare-cu-fiicele-lui-nelu-ploiesteanu-familia-cantaretului-a-inceput-pregatirile-pentru-inmormantare-paparazzii-251269.html

loading...
loading...