Sat. Sep 26th, 2020

Cu noi e altfel!

ÎMAGINI INCENDIARE MARCA RUBY! E GOALĂ-N PAT ȘI…

2 min read

Ruby a scăpat de chinul izolării și se bucură, ca toți românii, de altfel, de libertate. Artista imortaliza momentul ieșirii din casă, fără declarație pe proprie răspundere, dar acum, la câteva zile distanță, chiar își face de cap

loading...

În perioada de izolare cauzată de pandemia de coronavirus, vedetele s-au jucat mai mult decât de obicei pe rețelele de socializare, iar Ruby nu a făcut excepție. Dar la câteva zile de când România a trecut de la starea de urgență la cea de alertă Ruby a lovit pe InstaStory cu o postare incendiară!

E fără chiloței, în pat, și vorbește, somnoroasă, la telefon… Fanii au făcut ochii cât cepele când și-au văzut vedeta într-o asemenea ipostază.

Cum a apărut Ruby în prima zi de relaxare

Ruby a traversat momente tensionate, chiar și de panică! Și nu neapărat pentru că a fost nevoită, ca orice român, să stea la izolare, ci pentru că, la un moment dat, a crezut că s-a infectat cu virusul COVID-19. A scăpat, a răsuflat ușurată, iar pe 15 mai a ieșit din locuință, scăpată de calvarul trăit timp de două luni!

Și interesată de viața fanilor ei, care au suferit în această perioadă, la rându-le, între patru pereți. Ruby a avut o apariție devastatoare, afișând o mină secretoasă și îmbrăcată într-o rochie neagră care i-a scos sânii în evidență. Poza a făcut spectacol pe Facebook, unde fanii ei, pe care i-a și întrebat de sănătate și cum și-au petrecut prima zi de libertate, s-au bătut pentru un loc la comentarii.

sursa: cancan.ro

loading...