HOROSCOPUL săptămânii 10 – 16 iunie. Schimbări pentru zodii. Începe o perioadă...

HOROSCOPUL săptămânii 10 – 16 iunie. Schimbări pentru zodii. Începe o perioadă benefică

334
0
SHARE
loading...

HOROSCOP BERBEC – Este inspirationala si toata lumea este incantata de inteligenta ta. A venit momentul sa ai conversatii si sa flirtezi. Totul este de partea ta. Ai putea simti presiune atunci cand vine vorba despre viata de familie. Vrei sa fii iubita si ingrijita si sa ai incredere in persoanele de langa tine.

loading...
loading...

HOROSCOP TAUR – Arati mai bine ca niciodata. Esti sanatoasa si banii vin din locuri din care nu te-ai fi asteptat. Iti este greu sa faci liste si sa le respecti, insa nu pune prea multa presiune de tine. Ai incredere in proces, chiar daca dureaza mai mult.

HOROSCOP GEMENI – Esti cea mai atragatoare persoana din grupul tau de prieteni si toata lumea iti apreciaza stilul si personalitatea in ultima perioada. Te ingrijorezi putin din cauza situatiei financiare si ti-e teama ca ai putea ramane fara bani. Insa totul este mai stabil decat ti se pare.

HOROSCOP RAC – Te conectezi din punct de vedere spiritual cu lumea din jurul tau si ai nevoie de atentie si de iubire. Nu vrei sa fii judecata. Petrece-ti mai mult timp singura si gandeste-te cum si ceea ce iti doresti sa fii.

HOROSCOP LEU – Atragi prieteni oriunde ai ajunge, asa ca nu iti fie teama sa te rasfeti. Esti inconjurata de iubire si energie pozitiva. Daca ai nevoie de timp pe care sa il petreci singura, cere-l si ti se va da cu siguranta.

FECIOARA – Emani energie pozitiva si absorbi toate energiile pozitive. Persoanele din jurul tau iti observa reusitele si te vor ajuta sa faci urmatorul pas in cariera. Ai grija la oamenii care iti vor raul. Ar putea aduce negativism in viata ta.

BALANTA – Ai chef sa faci ceva iesit din comun, ceva pentru prima oara. Este o perioada perfecta pentru a-ti face amintiri noi si pentru a cunoaste alte persoane. Ai impresia ca viata ta profesionala sta pe loc si ca lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori. Inveti o lectie pretioasa.

loading...
loading...