GUARDIOLA TOT MAI APROAPE DE JUVENTUS!

GUARDIOLA TOT MAI APROAPE DE JUVENTUS!

111
0
SHARE
loading...

Italienii au anunţat salariul pe care l-ar câştiga Pep Guardiola la Juventus

loading...
loading...

Instalarea lui Pep Guardiola pe banca lui Juventus pare tot mai probabilă. Anunţată de presa italiană încă de zilele trecute, mutarea a fost confirmată şi de site-ul agi.it, care a confirmat şi detaliile contractului pe care îl va avea Guardiola la campioana Italiei.

Antrenorul catalan ar urma să câştige 24 de milioane de euro în fiecare din cei patru ani de contract şi va semna contractul cu Juve pe 4 iunie.

Potrivit sursei citate, Guardiola va fi prezentat de campioana Italiei pe 14 iunie, zi în care s-au suspendat deja vizitele celor care doreau să facă turul stadionului şi să viziteze muzeul clubului din Torino.

Juventus a anunţat deja despărţirea de antrenorul Massimiliano Allegri, cu care a cucerit cinci titluri, patru Cupe şi două Supercupe ale Italiei în cei cinci ani petrecuţi la Torino.

Torinezii au ajuns cu Allegri pe bancă în două finale ale Ligii Campionilor, ambele pierdute, în 2015 şi 2017.

Cei de la Manchester City i-au propus iniţial spaniolului prelungirea înțelegerii până în 2024, timp în care ar primi 114 de milioane de euro, 22,8 pe an, cu cinci milioane mai mult decât încasează în prezent.

Pep Guardiola dăduse asigurări că nu va pleca de la City

Pep Guardiola a făcut precizări în urmă cu cinci zile asupra posibilei sale plecări de la Manchester City. “Nu mă duc la Juventus, nu mă voi deplasa în Italia. Pot să mai stau aici două sezoane, dacă vreau, am un contract. Nu vreau să plec. Sunt mulțumit să lucrez cu acest club, cu acești oameni aici. Nu plec nicăieri. În următorul sezon voi fi tot managerul lui Manchester City. Am spus asta de mai multe ori”, a declarat antrenorul de 48 de ani.

Manchester City a reușit o “triplă” istorică în acest sezon: campionat – Cupa Angliei – Cupa Ligii.

Sursa: Digi Sport

loading...
loading...