Giovanni e „mafiot” şi înjură peste tot! Cum i-au cedat nervii lui...

Giovanni e „mafiot” şi înjură peste tot! Cum i-au cedat nervii lui Ioan Becali în centrul Capitalei

745
0
SHARE
loading...

Ioan Becali nu se dezminte! Coleric din fire, fostul impresar nu îşi poate stăpâni nervii nici măcar la 64 de ani. Chiar dacă se află într-un loc public, iar de faţă sunt persoane necunoscute, întotdeuana Giovanni spune ce are de zis.

loading...

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe vărul lui Gigi Becali în timp ce ieşea dintr-un restaurant de fiţe situat în centrul Capitalei. Însoţit de câţiva prieteni, Giovanni a părut destul de iritat. Din câte se pare, discuţiile pe care le-a avut în interiorul localului nu i-au picat prea bine fostului impresar.

Ioan Becali a plecat de la restaurant nervos. El a făcut câteva gesturi necontrolate şi a scăpat şi câteva înjurături. Oare aşa de tare l-au supărat amicii pe „mafiotul” Giovanni?

Îmbrăcat în trening, de parcă părăsea o sală de sport, nu un restaurant de lux, Becali s-a îndreptat glonţ spre autoturismul său. Odată urcat în maşină, cunoscutul bărbat a demarat în trombă.

Probleme cu legea

În martie 2014, Ioan Becali a primit o condamnare de 6 ani 4 luni în „Dosarul Transferurilor”. Acesta a executat 2 ani şi 6 luni din pedeapsă. El a fost eliberat condiţionat pentru că are peste 60 de ani şi, în plus, a fost recompensat cu 90 de zile, deoarece a muncit şi a scris 3 cărţi considerate lucrări ştinţifice. Cel care se lăuda că este „mafiot”, s-ar putea întoarce în spatele gratiilor! Împreună cu fratele său, Victor, şi cu Cristi Borcea, Giovanni a fost condamnat de Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti pentru dare de mită. Decizia nu este însă definitivă.

loading...