Gina Pistol vorbește despre sarcină și despre copilul ei și al lui...

Gina Pistol vorbește despre sarcină și despre copilul ei și al lui Smiley! Acum totul este clar

142
0
SHARE
loading...

Relația dintre Gina Pistol și Smiley, una care deja durează de trei ani și a născut nesfârșite discuții printre fanii celor doi cu privire la copiii pe care ar trebui să îi aibă

loading...
loading...

Mai mult decât atât, Smiley, de curând, a vorbit despre ideea de a avea copii, recunoscând că un asemnea lucru l-ar face foarte fericit, iar Gina Pistol pare a fi femeia perfectă pentru el.

“Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem. Ei mereu știu să exprime esența. Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu, și ei simt asta. Rolurile noi pe care le dobândim în viață vin organic, nu când le programăm sau când spunem noi că suntem sau nu pregătiți. Eu zic să ne bucurăm de viață și de tot ce ne oferă ea zi de zi, că de cele mai multe ori, ne depășesc proiecțiile”, a declarat Smiley pentru Libertatea.

fara descriere

Și, parcă pentru a pune și mai mult ”paie pe foc”, Gina Pistol a postat, de curând, o fotografie în care pare să aibă o burtică de graviduță. ”Da, da! Burtă de graviduță! 5 luni, 2 săptămâni, 1 zi și 4 h. E ”băiet”.  Nu se mai poate îngrășa femeia de grija voastră”, a comentat un fan, iar Gina Pistol, râzând, l-a completat: ”Mâncasem un măr și bătea vântul din față”.

Cu toate acestea, văzând insistența fanilor, Gina Pistol a negat că ar fi însărcinată. ”Nu sunt gravidă”, a explicat ea, fără să spună mai multe lucruri.

Smiley, topit după calitățile frumoasei Gina Pistol

În izolare, Smiley s-a bucurat de preparate delicioase pregătite de frumoasa prezentatoare de televiziune Gina Pistol. Iubita lui gătește foarte bine, iar el mărturisește că are o slăbiciune pentru un fel anume: pui indian. Gina Pistol, în schimb, nu mai suportă mirosul condimentelor pe care le folosește pentru această rețetă, dar continuă să o facă pentru a-l ferici pe Smiley. “Gina gătește, eu am învățat să fac grătar. Nu știam să fac nici asta. Nu mă pricep. Adica făceam grătare, dar mai mult stăteam pe lânga ele. Gina se pricepe să facă un pui indian excepțional. Mai face și pulpe la cuptor”, a declarat Smiley.

Sursa: cancan.ro

loading...
loading...