Home Stiri Gică Popescu, prima reacție după dezvăluirile lui Cristian Rizea despre condamnarea sa:...

Gică Popescu, prima reacție după dezvăluirile lui Cristian Rizea despre condamnarea sa: “Aștept ca instituțiile să facă ceva”

67
0
loading...

Fostul mare internațional Gică Popescu (53 ani) a reacționat, în direct, la Realitatea Sportivă, după ce Cristian Rizea a oferit numele celor care susține el că au orchestrat arestarea ”Baciului” în 2014.

loading...
loading...

Fostul căpitan al naționalei a fost condamnat în martie 2014 la trei ani și o lună de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat în celebrul ”Dosar al Transferurilor”. 

Gică Popescu nu a mai putut candida la funcția de președinte al FRF la scrutinul programat chiar a doua zi.

”S-a întâmplat tot la ordinul lui George Maior și a lui Vasile Dîncu, cu complicitatea lui Victor Ponta și a lui Gabi Oprea. Îmi pare rău de Gică Popescu, nu merita așa ceva, este un simbol al României. Dar asta-i viața!”, a declarat fostul deputat Cristian Rizea la Realitatea Plus.

Întrebat despre dezvăluirea făcută de Cristian Rizea, Gică Popescu anunță că așteaptă dovezi, iar dacă acestea vor apărea, ”Baciul” speră ca instituțiile statului să se sesiseze.

”M-aș hazarda dacă aș face anumite comentarii. Eu n-am văzut nicio dovadă. N-aș vrea să comentez pentru că în momentul în care treci prin asemenea experiență, dai în partea subiectivă. Domnul Rizea nu a spus mai mult decât s-a tot vehiculat, fără să fie vreo dovadă. Dacă s-a întâmplat acest lucru, nu eu trebuie să mă sesisez. Sunt instituții ale statului care ar trebui să o facă.

Aș vrea, dacă cineva are ceva de spus, să vină cu o minimă probă. Eu n-am văzut nicio dovadă. Cineva de pe lumea aceasta să vină cu o dovadă. Sunt primul care ar vrea să apară. Dacă va apărea o dovadă, aștept ca instituțiile să facă ceva. 

După respectivele declarații, m-am uitat pe internet. N-am văzut în nicio altă parte o luare de poziție. Doar voi, la Realitatea ați prezentat subiectul, care restul presei? Vreau să apară o dovadă, aștept de 6 ani de zile.” a declarat Gică Popescu pentru Realitatea Sportivă.

Sursa: realitateasportiva.net

loading...
loading...