Home Monden Georgiana Lobonț își dorește să devină mamă pentru a treia oară! Declarațiile...

Georgiana Lobonț își dorește să devină mamă pentru a treia oară! Declarațiile cântăreței! “L-am convins și pe soțul meu”

151
0
loading...

Georgiana Lobonț trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, iar pentru a-și îndeplini toate visele, cântăreața a declarat că își dorește să devină mamă pentru a treia oară. Artista și-a convins și soțul să mai facă încă un copil și speră la o familie mare.

loading...
loading...
  • Georgiana Lobonț își dorește încă un copil
  • Cântăreața este mama unui băiat și a unei fetițe

Georgiana Lobonț trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Cariera de artist este în plină ascensiune, iar din punct de vedere financiar o duce extrem de bine. Recent, cântăreața și soțul ei au făcut o achiziție de sute de mii de euro și s-au mutat într-un conac parcă desprins din basme. Ba mai mult, cuplul plănuiește ca investiția în casa lor de vis să ajungă la suma de aproximativ 400.000 de euro, iar totul să fie pus la punct după bunul plac.

Georgiana Lobont - Am fetiță și băiat - YouTube

Cu toate că la începutul anului 2020 artista a trecut prin momente critice, fiind la un pas să își piardă vocea și să nu mai poată cânta niciodată, norocul a fost de partea ei și a ajuns pe mâinile celor mai buni medici din lume. Cântăreața a mers până în Franța la clinica unui medic specialist care a avut grijă chiar și de vocea lui Celine Dion. Din fericire operația a fost un succes, iar artista este mai pregătită ca niciodată să se întoarcă pe scenă, atunci când evenimentele vor fi, din nou, aprobate.

Georgiana Lobonț își dorește să devină mamă pentru a treia oară

Ei bine, deși toate lucrurile merg atât de bine în viața ei, Georgiana Lobonț nu se oprește aici. Vedeta visează la o familie și mai mare și a reușit să își convingă soțul să facă un al treilea copil. Cei doi sunt deja mândrii părinți ai unui băiețel și a unei fetițe superbe, însă își doresc încă un copilaș în viața lor.

“L-am convins și pe soțul meu să mai facem un al treilea copil și când spun <<mai facem>> încă odată Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru că eu am avut niște probleme înainte. Nu am putut să rămân însărcinată, am urmat un tratament s-a întâmplat minunea și a venit foarte repede în urma acelui tratament. A venit Edi, după care a venit Irinuca fără să o programăm. La 7 luni de zile pe care le avea băiețelul nostru am aflat că sunt însărcinată.”, a spus Georgiana Lobonț.

În ciuda faptului că la început medicii nu i-au dat șanse de a rămâne însărcinată, soarta cuplului a fost complet diferită. Cei doi copii superbi au venit în viața lor pe neașteptate, iar de atunci zilele sunt mult mai fericite.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/georgiana-lobont-isi-doreste-sa-devina-mama-pentru-a-treia-oara-declaratiile-cantaretei-lam-convins-si-pe-sotul-meu-242153.html

loading...
loading...