Home Stiri Gardieni snopiți în bătaie de șeful lor, în fața deținuților / Poliția...

Gardieni snopiți în bătaie de șeful lor, în fața deținuților / Poliția a declanșat o anchetă în regim de urgență

481
0
loading...

Un ofițer cu funcție de conducere în una dintre cele mai importate pușcării din România este cercetat de polițiști, după ce și-ar fi rupt în bătaie doi subalterni. Spre deliciul deținuților, scandalul ar fi avut lor chiar între zidurile închisorii.

loading...
loading...
  • Doi agenți de penitenciare au fost bătuți, de șeful lor, în timpul programului
  • Directorul închisorii a declanșat, de urgență, o anchetă internă
  • Ofițerul bătăuș este tocmai șeful Serviciului pentru Siguranța Deținerii

Conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) a declanșat o anchetă internă, după ce șeful Serviciului Siguranța Deținerii din cadrul Penitenciarului Arad, comisarul șef Daniel Dorel Cosma, ar fi bătut doi agenți de penitenciare aflați în subordinea lui. Potrivit unor surse din cadrul ANP, atunci când au fost snopiți în bătaie cei doi agenți de penitenciare se aflau în timpul serviciului.

În urma incidentului, pe lângă faptul că directorul închisorii a declanșat o anchetă internă, au fost anunțați și polițiștii, care au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Sursele citate au mai dezvăluit, pentru spynews.ro, că ofițerul ar fi reușit să-l convingă pe unul dintre bărbații bătuți să-și retragă plângerea, însă cel de-al doilea ar fi refuzat să accepte o împăcare. În cazul în care va fi ajunge să fie condamnat definitiv, contractul de muncă al ofițerului va fi desfăcut și va fi exclus din sistem. Penitenciarul Arad numără aproape 2.000 de paturi și este considerat cel mai mare și mai modern din țară.sursa: https://spynews.ro/actualitate/gardieni-snopiti-in-bataie-de-seful-lor-in-fata-detinutilor-politia-a-declansat-o-ancheta-in-regim-de-urgenta-248516.html

loading...
loading...