FOTO / Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au dat cărțile...

FOTO / Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au dat cărțile pe față! Formează sau nu un cuplu, în prezent: „Se-oprește timpul”

280
0
SHARE
loading...

Încurcate sunt căile iubirii și nu mulți mai găsesc o cale să le descurce! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au iubit cu mare patos, s-au despărțit, s-au împăcat din nou, astfel că nu prea mai știm ce să credem. Dar stați așa…că artista a avut grijă să dea o veste bombă fanilor săi!

loading...
loading...

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au ținut multă vreme prima pagină a tabloidelor cu telenovela din viața lor: azi se ceartă, mâine se împacă! După ce spynews.ro v-a dezvăluit, în exclusivitate, faptul că cei doi nu mai formează un cuplu, artiștii nici nu s-au mai afișat și și-au ținut, pentru o perioadă, viața departe de ochii lumii. 

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, din nou împreună?

Cu toate acestea…toate drumurile duc acasă! Astfel că după câteva zile pline cu evenimente de tot felul, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au întors acasă. Ei, și dacă vă întrebați care la casa cui a mers, nu știm să vă răspundem, dar știm să vă răspundem la întrebarea de pe buzele tuturor: mai sunt sau nu împreună cei doi?

Pe contul ei de Instagram, Carmen de la Sălciua a postat, târziu în noapte, o fotografie mai mult decât relevantă. 

Artista i-a fotografiat mâna lui Culiță Sterp, ținându-i piciorul. Mai mult, Carmen de la Sălciua a scris și un mesaj pe fotografie, un vers din una din multele melodii pe care cei doi le-au lansat împreună, intitulată „Se oprește timpul”. Ei bine, acesta a fost și mesajul lui Carmen, din imagine, pesemne că dragoste învinge mereu și oricât de mari ar fi barierele din viață, iubirea nu se stinge. 

Sursa: spynews

loading...
loading...