Fosta iubită a palestinianului se plânge că a rămas fără sprijin. Soţul...

Fosta iubită a palestinianului se plânge că a rămas fără sprijin. Soţul Oanei Zăvoranu şi-a abandonat fiul! Motivul este scandalos…

1051
0
SHARE
loading...

Anul trecut, în iunie, Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf se căsătoreau în mare secret, iar dragostea lor pare să treacă testul timpului, în pofida zvonurilor că palestinianul ar fi urmărit doar averea Oanei. Bruneta este recunoscută inclusiv pentru scandalurile în care a fost implicată de-a lungul timpului, dar se pare că nici Alex nu are un trecut lipsit de controverse! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii noi despre relaţia dintre tânăr şi fosta lui soţie, Alexandra, cu care are un fiu! (VEZI ŞI: Oana Zăvoranu şi-a bătut soţul cu pantoful şi l-a dat afară din casă: „Am chemat poliţia!”)

loading...

Palestinianul nu s-ar mai fi interesat de ce face băieţelul lui, care abia împlineşte şapte ani, în pofida deciziei date de instanţă, care a hotărât, în 2015, să acorde custodia comună până la verdictul final. Mai mult decât atât, în aceeaşi decizie se specifică, negru pe alb: “Stabileşte program de vizită pentru tată, provizoriu, cu luarea minorului din domiciliul mamei şi fără prezenţa acesteia”.Alex Ashraf a fost obligat, de aceeaşi instanţă, să plătească lunar o pensie alimentară în valoare de 300 de lei. Deşi Alexandra a făcut, în repetate rânduri, apeluri către Alex, pentru a o sprijini să-şi crească fiul, dar şi către Oana Zăvoranu, pe care a avertizat-o că bărbatul încearcă doar să o folosească, aşa cum a păţit-o şi ea, palestinianul a rămas indiferent la drama femeii care i-a dăruit un băieţel. (AFLĂ, DE AICI: Adevărul din spatele vizitelor Oanei Zăvoranu la ginecolog: „Soţul meu îşi doreşte foarte mult un copil!”)

Oana i-ar fi interzis lui Alex să îşi vadă copilul

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat şi motivul pentru această alegere a lui Alex Ashraf, iar acesta este cu adevărat unul scandalos! Soţul Oanei Zăvoranu ar fi pretins în faţa fostei iubite că nu îşi poate vedea băieţelul pentru că îi interzice chiar actuala parteneră de viaţă! Alex ar susţine, nici mai mult, nici mai puţin, decât că Oana nu îi permite să îşi viziteze copilul sau să aibă vreo legătură cu Alexandra.

Această afirmaţie vine, totuşi, în contradicţie cu ceea ce declara bruneta în urmă cu trei ani, atunci când anunţa chiar la TV că s-a despărţit de Alex Ashraf, din cauză că o afecta prea mult scandalul în care a fost implicată, fără voia ei, de fosta iubită a palestinianului. “Trecutul meu nu te deranjează, dar trecutul tău mă afectează pe mine”, spunea, la acea vreme, Oana Zăvoranu.

loading...