Home STIRI SPORTIVE Fiul lui Mititelu acuză: “9 inculpaţi au fost achitaţi, doar tata a...

Fiul lui Mititelu acuză: “9 inculpaţi au fost achitaţi, doar tata a fost condamnat”

169
0
loading...

Adrian Mititelu a fost condamnat la 5 ani închisoare într-un dosar în care era acuzat de “evaziune fiscală în formă continuată”.

loading...
loading...

Condamnarea a stârnit furia fiului lui Mititelu senior, care este convins că sentinţa dată de Tribunal este una cu cântec.

Sentinţa nu este una definitivă, iar patronul liderului din Liga 2 poate face apel. Mititelu se află în detenţie, după o altă condamnare de 3 ani, primită în luna noiembrie a anului trecut, într-un al dosar de evaziune fiscală.

Fiul lui Adrian Mititelu acuză: “9 inculpaţi au fost achitaţi, doar tata a fost condamnat”

„LA CRAIOVA, CA LA NIMENI!

Tatal meu a fost astazi condamnat de catre Tribunalul Dolj la 5 ani de inchisoare pentru o presupusa fapta de evaziune fiscala in forma continuata din urma cu 17 ani ! Toti ceilalti 9 inculpati din dosar au fost insa achitati pentru aceeasi fapta, mai putin tatal meu !

Sistemul judiciar din Romania este unul infect !”, a scris Adrian jr. pe Facebook.

Cinci ani de închisoare și amendă pentru Adrian Mititelu

Pe lânga cei 5 ani de închisoare, Mititelu are de plată și suma de 18,24 milioane lei, aproximativ 3,7 milioane de euro. Conform legilor în vigoare, dacă sentinţa rămâne definitivă cele două pedepse se vor contopi, iar Mititelu o va executa pe cea mai mare.

Tribunalul condamnă pe inculpatul Mititelu Adrian Marin la pedepsa de 5 (cinci) ani închisoare pentru săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată. În baza art.65 alin.2 din Codul penal din 1969 raportat la art.64 alin.1 lit.a teza a II-a și lit.b din Codul penal din 1969, interzice inculpatului Mititelu Adrian Marin, ca pedeapsă complementară, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice.

Prin sentința penală nr.82/13.02.2019 pronunțată de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 5997/63/2016 definitivă prin decizia penală nr.1364/5.11.2020 pronunțată de Curtea de Apel Craiova, inculpatul Mititelu Adrian Marin urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 5 (cinci) ani închisoare.”, se arată în motivarea Tribunalului Dolj.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-2/fiul-lui-mititelu-acuza-9-inculpati-au-fost-achitati-doar-tata-a-fost-condamnat-985915

loading...
loading...