Finală adevărată! Prelungiri și penalty-uri la Universitatea Craiova – CFR Cluj, dacă...

Finală adevărată! Prelungiri și penalty-uri la Universitatea Craiova – CFR Cluj, dacă scorul va fi egal

56
0
SHARE
loading...

Universitatea Craiova și CFR Cluj se vor întâlni, în ceea ce toată lumea a numit ”finala campionatului”, luni, de la orele 20:30ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS și pe aplicația Digi Online.

loading...
loading...

CeX-ul LPF, care s-a reunit de urgență astăzi, a decis că partida va fi cu adevărat o finală. Hotărârea a fost luată în unanimitate de către toți membrii.

Astfel, în caz că meciul se va încheia la egalitate, vor urma prelungiri (două reprize de 15 minute). În caz că nicio echipă nu se va desprinde, se vor executa lovituri de la 11 metri.

Decizia a fost luată din cauza meciului Astra – Universitatea Craiova, care nu s-a jucat după ce giurgiuvenii au avut un caz de coronavirus. În cazul unui egal la meciul de astăzi, România nu ar fi știut cine e campioană, în contextul în care ierarhia trebuie comunicată la UEFA până pe 3 august.

LIVE VIDEO Universitatea Craiova – CFR Cluj, ora 20:30, pe Digi Sport 1. Astăzi aflăm campioana din Liga 1

Meciul care va decide campioana din Liga 1 se va juca în Bănie, pe ”Ion Oblemenco”. CFR Cluj este la un singur meci distanță de al treilea titlu la rând, dar are în fața singurul adversar care i-a pus probleme în acest play-off. Craiova poate câștiga titlul dacă nu va pierde în fața ardelenilor.

Pentru partida decisivă din Bănie, CCA l-a delegat pe cel mai bine cotat arbitru român, Ovidiu Hațegan (40 de ani).

Arădeanul Ovidiu Hațegan va fi ajutat la cele două linii de Octavian Șovre și Vasile Marinescu, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Radu Petrescu. Observatorul partidei va fi Aron Huzu.

Sursa: digisport.ro

loading...
loading...