Filmul execuţiei Mihaelei, românca împuşcată de iubitul militar în faţa unui supermarket...

Filmul execuţiei Mihaelei, românca împuşcată de iubitul militar în faţa unui supermarket din Italia

3204
0
SHARE
loading...

Polţia italiană a refăcut filmul execuţiei Mihaelei, românca împuşcată în parcarea unui supermarket din Cuneo. Femeia de 44 de ani a fost asasinată cu mai multe focuri de armă, ieri după-amiază, de iubitul ei italian.

loading...
  • Mihaela a fost împușcată de militarul italian când s-a urcat la volan.
  • Din cele patru gloanțe, două au lovit-o pe româncă în piept, iar unul în mână.
loading...

Patru focuri de amă au fost trase asupra Mihaelei Apostolides, o româncă născută la București, dar care locuia de mai mulți ani la Saluzzo, în provincia Cuneo, din Piemonte.

Femeia se afla într-un Fiat Panda când Francesco Borgheresi, un militar în vârstă de 42 de ani, din Florența, a îndreptat arma asupra ei și a tras.

Din cele patru gloanțe, două au lovit-o pe Mihaela în piept și au fost fatale.

După ce a comis crima, bărbatul de 42 de ani, despre care presa italiană spune că era iubitul româncei, a sunat la poliție.

În urma cercetărilor la fața locului și după ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, anchetatorii au refăcut filmul morții româncei.

Potrivit corriere.it, Mihaela Apostolides și Francesco Borgheresi au venit la supermarket împreună, cu o mașină Fiat Panda albă.

După ce au petrecut o vreme în centrul comercial, cei doi au revenit la mașină și au început să încarce cumpărăturile.

Se pare că Mihaela a fost atacată când a intrat în mașină și s-a așezat la volan. Francesco a scos unul dintre cele două pistoale pe care le avea asupra sa și a tras asupra femeii.

Împușcăturile au fost auzite de mai mulți clienți ai supermarket-ului, care au sunat la 112. Același lucru l-a făcut și criminalul.

“Am omorât o femeie, am două arme la mine. Veniți să mă luați, pentru că nu mai rezist!”, le-a spus bărbatul polițiștilor.

După ce a împușcat-o mortal pe Mihaela, italianul a ieșit din mașină și a început să se plimbe prin parcare, până la sosirea polițiștilor

Omul s-a predat fără să opună rezistență și a fost transportat la spital, fiind rănit în timpul împușcăturilor.

După ce a fost operat, Borgheresi a fost dus la Parchet unde, interogat de procurorul Alberto Braghin, ar fi spus că împușcat-o pe Mihaela Apostolide din gelozie.

“Mihaela era o fată nemaipomenită!”

Mihaela Apostolides era în Italia de aproximativ 15 ani, a declarat Vincenzo Baiammonte, proprietarul restaurnatului din Cuneo, unde românca lucra ca ospătar.

“Era o fată extraordinară, nu-mi vine să cred că militarul ăla a omorât-o”, a afirmat revoltat Baiammonte, potrivit targatocn.it.

“Lucra aici ocazional, câteva zile pe săptămână. Trăia de cel puțin 15 ani în Italia și știu că mai întâi a lucrat în alte cluburi de noapte, în Cuneo și apoi în Verzuolo. Era o fată extraordinară, moartea ei este o tragedie imensă”, a mărturisit bărbatul

Despre criminal, Vincenzo Baiammonte a spus că îl cunoștea din vedere.

“A venit de câteva ori în localul meu. Mihaela mi-a mărturisit odată că îl cunoscuse pe când lucra în celălalt restaurant, la Verzuolo. În această perioadă de urgență sanitară, în timpul căreia restaurantul a fost închis, m-a întrebat dacă poate rămâne într-un apartament pe care îl am deasupra restaurantului, așa că de la începutul lunii martie a locuit acolo. Biata Mihaela, încă nu-mi vine să cred că i s-a întâmplat”, a mai spus Baiammonte.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...