Home STIRI SPORTIVE FCSB-Craiova: primul 11 al lui Ouzounidis!

FCSB-Craiova: primul 11 al lui Ouzounidis!

106
0
loading...

Antrenorul alb-albaștrilor a primit întăriri și e gata să-și conducă elevii spre victorie cu modificări în apărare: „Va trebui să modificăm linia defensivă”

loading...
loading...

Craiova joacă duminică, de la ora 20:30, pe terenul celor de la FCSB. Partida este una foarte importantă pentru ambele formații. Cu o victorie, oltenii se pot apropia de primul loc, iar echipa patronată de Becali poate căpăta un avans solid față de trupa din Bănie, cu o etapă înainte de paly-off.

Ouzounidis nu se va baza pe căpitanul echipei. Nicușor Bancu este suspendat. Totuși, antrenorul grec va avea la dispoziție mai mulți fotbaliști cărora li s-a simțit lipsa. Koljic, Acka, Ofosu și Bălașa ar putea evolua contra celor de la FCSB, dar sunt șanse mici ca tehnicianul să riște cu unul dintre ei din primul minut.

După o astfel de pauză nu ştii în ce formă va fi echipa, este dificil să anticipezi cum va arăta jocul, e greu de apreciat cum vor evolua lucrurile, mai ales că şi noi şi FCSB am avut jucători la echipele naţionale. Am lucrat bine, nu numai pentru acest meci, ci şi pentru celelalte meciuri dificile care vor urma. Koljic s-a antrenat cu noi, poate va juca puţin, am discutat cu el şi vom vedea cât va putea intra. De asemenea, Acka este recuperat. Îl avem suspendat pe Nicuşor Bancu, în schimb, şi va trebui să modificăm linia defensivă“, a declarat Marinos Ouzounidis la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB.

Primul 11 probabil al Craiovei: Pigliacelli – Vlădoiu, M. Constantin, Papp, Vătăjelu – Mateiu, Nistor, Cicâldău – Camara, Ivan, Baiaram.

sursa: https://3minute.net/fcsb-craiova-7/

loading...
loading...