Fanul Craiovei care a pătruns pe teren la meciul cu Chelsea rupe...

Fanul Craiovei care a pătruns pe teren la meciul cu Chelsea rupe tăcerea: “Am vrut să arăt ţării că Steaua nu este România!”

271
0
SHARE
loading...

La partida retur dintre Chelsea şi Steaua, a asistat şi un grup de de suporteri ai Universităţii Craiova, care au avut ceva de împărţit cu fanii români ai Stelei.

loading...

În minutul 18 al partidei, un fan al Ştiinţei a profitat de lipsa de vigilenţă a stewarzilor şi a pătruns pe gazon, meciul fiind întrerupt pentru câteva secunde.

Acesta era îmbrăcat cu un tricou negru pe care au fost inscripţionate emblema Universităţii Craiova şi mesajul “Mititelu la puşcărie”. Momentul nu a fost redat în transmisiunea live a meciului, din cauza reglementărilor UEFA.

Fanul Universităţii Craiova a explicat motivul pentru care a dorit să se facă remarcat la partida de pe Stamford Bridge.

“Gestul meu a fost unul simplu. Am vrut să arăt că noi, suporterii Craiovei, nu mai vrem mititei la echipă, mititei care nu au bani nici măcar pentru un jucător. Să nu uităm că acest patron este vinovat pentru tot ce s-a întâmplat, este singurul care a reusit să retrogradeze Ştiinţa de două ori, ne-a interzis în două deplasări şi de multe ori a încercat să pună beţe în roate galeriei.

După cum am spus eu îl consider principalul vinovat. Într-adevăr, în legatură directă cu situaţia actuala sunt şi mafioţii de la FRF dar să nu uităm ca Mititelu a coordonat totul şi aşa ajuns aici.”, a spus suporterul Ştiinţei pentru revistaultra.ro

Tot el a explicat şi motivul pentru care le-a arătat semne obscene fanilor Stelei.

“Am avut o dedicaţie specială! Am vrut să arăt ţării că Steaua nu este România! Semnele le-am arătat din instinct, până la urmă e vorba de rivalitate.”, a mai precizat acesta.

Pentru aceste fapte, acesta a fost scos în afara stadionului de stewarzi, care l-au identificat, iar acum aşteaptă hotărârea judecătorilor.

“Am ieşit din stadion, am fost identificat şi mă vor chema la proces în curând. Nu am păţit nimic, de altfel foarte amabili stewarzii britanici. Cred că îmi vor da 200-300 lire amendă şi interdicţie pe stadion zece ani. E posibil să fie numai la meciurile lui Chelsea sau peste tot în Anglia.  Oricum, îmi asum aceste fapte, nu m-am comportat huliganic, am transmis un mesaj pasnic şi atât.”, a mai spus fanul Craiovei. Sursa: prosport.ro

loading...