Eroul de la “tineret” ar putea ajunge sub comanda unui antrenor celebru!...

Eroul de la “tineret” ar putea ajunge sub comanda unui antrenor celebru! Cine este omul care vrea să i-l “fure” Craiovei pe Valentin Mihăilă

81
0
SHARE
loading...

Valentin Mihăilă (19 ani) este, fără îndoială, jucătorul momentului în fotbalul românesc. Autor a trei goluri în meciul dintre România U21 şi Finlanda U21, scor 4-1, disputat în preliminariile Campionatului European de tineret din 2021, mijlocaşul ofensiv de la CS Universitatea Craiova a trezit interesul unui antrenor celebru.

loading...
loading...

Trecut pe la FC Naţional, FCSB şi Dinamo, Walter Zenga ar putea reveni în fotbalul italian, acolo unde este dorit de Udinese. Dacă va ajunge la gruparea din Friuli, antrenorul în vârstă de 59 de ani, fost „principal” la Catania, Palermo, Sampdoria şi Crotone, va încerca să-l aducă sub comanda sa pe Valentin Mihăilă.

Conform surselor noastre bine informate, Walter Zenga a rămas impresionat de calităţile jucătorului. „Macaronarul” le-a mărturisit apropiaţilor săi că puştiul de la CS Universitatea Craiova este un fotbalist de mare viitor, pe care ar vrea să-l antreneze cândva. 

Walter Zenga nu este singurul greu din fotbal care speră să lucreze cu Valentin Mihăilă. Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, visează şi el la starul de la CS Universitatea Craiova. 

Ofertă de 5 milioane de euro

Ba mai mult, un club din afara României a înceract deja să-l transfere pe Valentin Mihăilă. Zilele trecute, Silviu Bogdan, fost manager al centrului de juniori al CS Universitatea Craiovei, a dezvăluit că pe numele lui mijlocaşului  a ofensiv a venit o ofertă de 5 milioane de euro de la un club din Europa. 

„Un club important din Europa e gata să ofere minimum 5 milioane de euro pe Mihăilă. Iar oferta poate merge până la 7 milioane de euro. Dar, așa cum îl știu pe Mihai Rotaru, el nu-i va da drumul! Cel puțin până la vară nu va pleca sigur”, a declarat, la „Oltena TV”, Silviu Bogdan. 

Valentin Mihăilă s-a născut la 2 februarie 1990, în Ploieşti, iar până acum a evoluat doar pentru CS Universitatea Craiova.  În acest moment, internaţionalul de tineret este cotat la 800.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. 

Sursa: Spynews

loading...
loading...