E oficial: Gheorghe Dincă a ucis cel puţin două tinere. Părinţii Luizei,...

E oficial: Gheorghe Dincă a ucis cel puţin două tinere. Părinţii Luizei, strigăt de disperare

2463
0
SHARE
loading...

Gheorghe Dincă a ucis cel puţin două adolescente. O confirmă medicii legişti, după prima expertiză a oaselor găsite în pădurea din Caracal. Nu sunt rămăşiţele Alexandrei, ci ale unei alte fete. Părinţii Luizei speră să nu fie fiica lor. Criminaliştii au continuat să sape azi în curtea ororilor, unde au descoperit o adevărată groapă de gunoi. Două tone de haine şi 30 de tone de fier au scos până acum de acolo. Atenţie, informaţii care vă pot afecta emoţional.

loading...

Curtea lui Gheorghe Dincă arată ca un şantier arheologic. Se sapă gropi adânci, în căutarea probelor, iar un georadar scanează fiecare milimetru de pământ.

Într-o zonă acoperită suspect cu pietre, criminaliştii au descoperit deja o groapă imensă de gunoi. Excavatoarele au săpat până la cinci metri adâncime şi încă mai scot la lumină deşeuri.

Nu vorbim de o gropiță. Exact cum sunt gropile astea mari de gunoi arondate satelor, orașelor. S-a excavat și cu cât se sapă mai mult încontinuu există gunoaie, deșeuri – Tonel Pop, avocatul familiei Luizei

Din curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase până acum 30 de tone de fier şi două tone de haine. Adică mii de obiecte vestimentare, care sunt luate la mână de criminalişti, în căutarea probelor.

Mandatul de arestare a fost prelungit

Între timp, Gheorghe Dincă a aflat că va sta după gratii şi în următoarele 30 de zile. Mandatul de arestare i-a fost prelungit chiar în ziua în care anchetatorii au confirmat că individul a ucis cel puţin două adolescente.

Potrivit DIICOT, un raport medico-legal preliminar a arătat că oasele găsite în pădurea de lângă Caracal aparţin unei adolescente cu vârsta între 15 şi 19 ani, dar sunt diferite de rămăşiţele Alexandrei, descoperite arse în curtea suspectului. Întrebarea dacă Luiza e încă în viaţă îi macină şi acum familia.

Eu așa aș vrea să cred, că Luiza trăiește. Să facă ce n-au făcut până acum, atâta vreau, să audă că suntem disperați, să facă ce n-au făcut până acum, e un strigăt de disperare – Monica Melencu, mama Luizei

Este foarte greu de crezut sau imposibil că acele resturi de cadavru au fost duse în luna mai acolo şi ele au rezistat în forma respectivă până în luna august – Dan Antonescu, expert criminolog

Adevărul nu a ieșit la iveală. Eu cred că acestui individ i s-a trasat o sarcina de asumare a crimelor pentru a acoperi ori familia, ori clanul, ori rețeaua pentru că altfel ar putea să dispară – Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei

Cumpănașu vorbește de o mafie a instituţiilor

În paralel cu ancheta de la Caracal, rapoartele oficiale de la Bucureşti scot la lumină erori criminale, susţine unchiul Alexandrei. Poliţiştii au amânat prima percheziţie în casa lui Dincă, de comun acord cu procurorii, pe care îi învinuiau în primele zile de anchetă că nu i-au lăsat să acţioneze. Toți au considerat că, în spatele porţilor lui Dincă, nu ar avea loc vreo infracţiune.

În acest moment vorbim de o mafie nu doar a clanurilor interlope, ci și de o mafie a instituțiilor. Domnul procuror de la Parchetul Caracal a deschis dosarul penal, nu că urmare a sesizărilor de la 112, ci că urmare a vizionării unei emisiuni tv, oameni buni e pasaj din raport! – Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei 

Acuzaţiile sunt cu atât mai grave, cu cât Dincă mai făcuse şi alte victime în trecut. O femeie din satul Brâncoveni, care fusese angajată să lucreze cu ziua, spune că bărbatul a bătut-o şi a violat-o, în aceeaşi cameră unde a fost chinuită Alexandra. Acolo unde a observat o colecţie sinistră de cuţite.

Dincă ar fi violat-o în timp ce se uita la televizor, la un film de groază, spune femeia. A eliberat-o, speriat probabil de ceea ce îi spusese mama ei, la plecare, când i-a urcat fiica, în aceeaşi maşină gri în care răpea adolescente.

A fost singurul viol probat din mai multe recunoscute de Gheorghe Dincă. În laptopul lui s-au găsit mai multe fotografii cu femei, pe care criminaliştii încearcă acum să le găsească. 

Sursa: observator

loading...