Sat. Sep 26th, 2020

Cu noi e altfel!

DENNIS RODMAN VORBEȘTE DESPRE PRESUPUSA MOARTE A LUI KIM JONG-UN. DECLARAȚII ȘOCANTE: „DACĂ O VEDEM PE SORA LUI LA TV, CEVA NU E ÎN ORDINE”

2 min read

Unul dintre cei mai cunoscuți apropiați ai lui Kim Jong-un, fostul baschetbalist american Dennis Rodman, se declară îngrijorat pentru prietenul său. Vedeta americană a insinuat că aparițiile tot mai dese ale surorii acestuia, Kim Yo Jong, dovedesc că la Phenian se întâmplă ceva necurat.

loading...

Fostul sportiv a afirmat în celebra emisiune „Good Morning Britain” că are legături în Coreea de Nordși știe ce se întâmplă în țară.

„Tot ce pot să-ți spun e că dacă o vedem pe sora lui la TV, conducând practic țara, înseamnă că ceva nu e în ordine”, i-a transmis Rodman moderatorului. „Amintiți-vă când a plecat în Coreea de Sud înainte să o facă el, nu uitați de asta”, a adăugat fostul sportiv.

Zvonurile, vechi de peste o lună

În urmă cu câteva săptămâni, s-a zvonit pentru prima dată că Kim Jong-un, în vârstă de 36 de ani, ar fi murit în urma unei intervenții chirurgicale nereușite. Atunci, fostul star de la Chicago Bullsse ruga să fie doar ”zvonuri”. ”Sper că Mareșalul nu este bolnav”, afirma el.

Chiar dacă Coreea de Nord este o dictatură, adică o societate patriarhală, Kim Yo Jong (32 de ani) a preluat tot mai multe atribuții la Phenian. Sora lui Kim Jong-un este pe lista neagră a SUA, pentru „abuzuri severe asupra drepturilor omului”.

Dennis și Kim Jong-un, beție ca la carte

Dennis Rodman la cunoscut pe Kim Jong-un Kim în 2013 și a legat o prietenie strânsă cu acesta, a fost adesea un intermediar între Statele Unite și Coreea de Nord. În 2014, fostul jucător din NBA a adus o echipă de americani la Phenian, ca să joace în prezența tânărului dictator.

„Am luat cina şi tot ce-mi mai amintesc e că eram morţi de beţi. El a început să cânte la karaoke, iar eu n-aveam nici cea mai mică idee ce spune. Toată lumea aplauda.

Apoi a apărut o trupă de 18 fete şi acestea ne-au cântat o melodie. Una singură! Era coloana sonoră din Dallas”, și-a amintit Rodman una dintre întâlnirile cu dictatorul de la Phenian.

Kim Jong-un este un mare pasionat de baschet. În 2019, el le-a cerut americanilor să trimită în Coreea de Nord ”jucători faimoși”, înainte de a se întâlni cu președintele Donald Trump, la Hanoi, în Vietnam, scrie Digisport.ro. 

sursa: cancan.ro

loading...