Denisa Manelista, tratată ca un prunc. Ce trebuie să facă pentru ca...

Denisa Manelista, tratată ca un prunc. Ce trebuie să facă pentru ca apropiații ei să o răsfețe

2010
0
SHARE
loading...

Denisa Manelista se simte din ce în ce mai bine, motiv pentru care, deja, apropiații ei se înghesuiesc să o răsfețe. Evident, doar pentru a o motiva să lupte și mai mult, să fie și mai puternică pentru ca recuperarea ei medicală să se încheie cu succes.

loading...

Bucurie mare în familia Denisei Manelista. După ce medicii au confirmat că vedeta muzicii lăutărești se simte mai bine și că boala de care suferă a intrat în remisie, totți apropiații frumoasei artiste au început să facă tot ce le stă în putință pentru ca vedetei să îi fie cât mai ușor să treacă peste tratament. Așa că, la fel cum fac unor copii, aceștia o motivează pe Denisa Manelista momind-o cu tot felul de recompense, car emai de care mai haioase. Astfel, zilele trecute, obosită după tratamentul pe care l-a făcut, Denisa era la un pas să renunțe, dar, spun sursele noastre, rudele ei au făcut-o să își dorească să continue. ”Dacă ești cuminte și vei continua tratamentul, facem cu vrei tu. Mergem în parc dacă e vreme frumoasă și stăm și la terasă”, i-ar fi spus apropiații. Iar acest lucru a făcut-o pe Denisa să zâmbească și, în ciuda oboselii, a strâns din dinți și a continuat să îndure procedurile necesare tratamentului, unele deloc ușoare.

”Am început să mă simt mai bine. Dacă ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5. Deja simt anumite îmbunătățiri, am început, cred eu, lentul și lungul proces de vindecare. Vitalitatea începe să revină în mine. Și medicii au constatat că sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred că va fi bine. Rugați-vă pentru mine”, ne-a spus, de curând, Denisa Manelista.
Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete. Dar, de câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani. sursa: spynews.com

 

loading...