Home Monden Delia și Răzvan Munteanu, momente de cuplu în vacanță! Ipostaze incredibilă cu...

Delia și Răzvan Munteanu, momente de cuplu în vacanță! Ipostaze incredibilă cu cei doi, în Tulum!

119
0
loading...

Delia și Răzvan Munteanu se bucură de momentele în cuplu, în timpul vacanței de senzație din Tulum. Cei doi au îmbrățișat imediat cultura locală, iar ipostazele în care s-au lăsat fotografiați sunt incredibile.

loading...
loading...
  • Delia și Răzvan Munteanu, ipostază incredibilă în Tulum!
  • Cum au fost surprinși în vacanță

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar spiritul aventurier și dorința de a afla mereu lucruri noi sunt deja cunoscute. Vedeta a cutreierat lumea-n lung și-n lat, iar de fiecare dată impresionează fanii de pe rețelele de socializare cu imagini spectaculoase cu cele mai incredibile peisaje. Astfel, Delia și soțul ei au luat cu asalt Mexicul și continentul african, iar experiențele sunt demne de povestit.

Delia și soțul ei, în cea mai incredibilă aventură

Dacă începutul aventurii exotice i-au surprins pe Delia și Răzvan Munteanu într-o experiență unică în Zanzibar, fiind cazați în mijlocul naturii, într-o cabană din paie la malul Oceanului. Mai interesant a fost faptul că aceasta nu dispunea de ferestre sau uși, ci somnul se făcea în aer liber. Deși a fost printre cele mai incredibile experiențe din viața ei, jurata „X Factor” a avut parte și de câteva… neplăceri. Din păcate, vedeta a avut parte de niște „musfafiri” nepofiți, care nu îi dădeau pace nopțile. Insectele și șopârlele sunt vietăți extrem de des întâlnite în acele zone, spre disperarea Deliei.

loading...
loading...