Home Monden Decizie uluitoare a lui Cristian Pomohaci, în scandalul banilor negri / A...

Decizie uluitoare a lui Cristian Pomohaci, în scandalul banilor negri / A ajuns la Curtea Supremă

128
0
loading...

Cristian Pomohaci le râde în nas procurorilor care se mândreau că l-au trimis în judecată: după ce a recunoscut faptele penale în fața lor, fostul preot a negat totul și, mai nou, a cerut casarea sentinței în care a primit o condamnare simbolică.

loading...
loading...
  • Fostul preot încearcă să scape definitiv de condamnare, în dosarul de evaziune fiscală
  • Pomohaci vrea cazierul curat și, cu toate că a recunoscut faptele, a cerut anularea sentinței
  • Scandalul s-a mutat la Curtea Supremă

Cu toate că judecătorii i-au dat o pedeapsă simbolică, fostul preot Cristian Pomohaci nu vrea cazierul pătat, așa că, zilele trecute, a contestat sentința, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Astfel, artistul dat afară din Biserica Ortodoxă Română după ce a fost acuzat că agăța băieți pe internet este citat la Curtea Supremă, peste două săptămâni, pentru a-și susține cauza.

Culmea, inițial Pomohaci recunoscuse faptele, însă în timpul procesului s-a sucit, negând totul.
Conform Parchetului General, fostul preot Cristian Pomohaci a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală în formă continuată, acesta fiind acuzat că omis declararea unei sume de aproape 700.000 de lei, venituri din închirierea a 11 imobile.
„În perioada ianuarie 2012 – octombrie 2017, sustrăgându-se de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prevăzute de Codul fiscal, a declarat la organul fiscal teritorial venituri obținute din cedarea folosinței bunurilor imobile aflate în proprietatea sa mai mici decât cele obținute în realitate. În mod concret, suma nedeclarată de suspectul Pomohaci Cristian-Dorin este de 684.487 lei (echivalentul a 152.883 euro), aferentă cedării folosinței a 11 bunuri imobile deținute. Aceasta a avut drept consecință prejudicierea bugetului general consolidat al statului cu suma totală de 136.572 lei, din care 114.687 lei reprezintă impozit pe venit, iar 21.885 lei contribuția la asigurările sociale”, era menţionat în comunicatul Ministerului Public.sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/decizie-uluitoare-a-lui-cristian-pomohaci-in-scandalul-banilor-negri-a-ajuns-la-curtea-suprema-245567.html?fbclid=IwAR3L1nWc_v7aZokuxpWiaHu5GLM83ZTebLqZ6gL86ljjvOQD1ljm7mlWR7Q

loading...
loading...