Daniel a murit la 15 ani, lovit de un șofer care a...

Daniel a murit la 15 ani, lovit de un șofer care a adormit la volan. ”I-a spulberat ca pe popice”, spune un localnic din Mihaești

134
0
SHARE
loading...

Daniel a murit la 15 ani, spulberat de un șofer care a adormit la volan și l-a lovit în plin pe el și pe alți doi prieteni, în timp ce se aflau pe biciclete.

loading...
  • Cei trei adolescenți se aflau pe două biciclete, când au fost loviți de șoferul de 53 de ani.
  • Polițiștii cred că bărbatul a adormit la volan.
loading...

Șoferul, un bărbat de 53 de ani din Bughea de Sus, era la volanul unui autoturism Nissan pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, când ar fi adormit la volan și a lovit trei adolescenți aflați pe două biciclete, pe marginea drumului.

Cei trei copii, Claudiu N. de 14, fratele acestuia Bogdan N. un tânăr de 18 ani, și Daniel L. de 15 ani, toți din Mihaești, au fost răniți grav și transportați de urgență la spital.

Din păcate, inima lui Claudiu a încetat să mai bată și a murit, în ciuda eforturilor medicilor. Bogdan, băiatul de 18 ani, este în comă de gradul 4, iar fratele lui, Claudiu, are o fractură la picior.

Martorii accidentului au fost șocați de cele întâmplate. „A intrat direct în ei. Cred că aţipise omul ăsta. Nu ştiu ce să zic, dar i-a spulberat ca pe popice. Numai necazul ăsta să nu îl ai ca părinte. E dezastru. Nici nu ştiam ce să facem, că ei erau împrăştiaţi pe asfalt…”, a spus un localnic, citat de curier.ro.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...