Dani Mocanu, prima apariţie publică după eliberare. Ce a păţit în arest!

Dani Mocanu, prima apariţie publică după eliberare. Ce a păţit în arest!

643
0
SHARE
loading...

În prima sa apariţie publică de când a fost reţinut sub acuzaţia de trafic de carne vie, manelistul Dani Mocanu susţine că acuzaţiile procurorilor DIICOT nu sunt adevărate. El a vorbit despre arestul de o noapte, care i-a lăsat urme…sufleteşti!

loading...

“Din păcate, am avut o experienţă urâtă. Nu am crezut în viaţa mea că o să ajung aici. Bănuiesc, datorită stilului de muzică pe care eu l-am inventat. A fost o experienţă urâtă. Dosarul este încă în desfăşurare. Sunt sub control judiciar, eu şi fratele meu. Atunci când eşti curat şi nu ai făcut absolut nimic mi se pare normal să stai liniştit”, a spus Dani Mocanu într-o emisiune TV

Necazurile au avut însă şi o parte bună, pentru că Dani Mocanu a transformat arestul într-o… inspiraţie artistică. “Era rece acolo, din toate punctele de vedere. E un loc urât, rece. S-a presupui că fac parte dintr-un grup de periculoşi. Sper că o să se finalizeze dosarul. Am făcut o piesă acum două zile. Mâine o să filmez. Va fi o piesă bazată pe tot ceea ce s-a întâmplat zilele trecute”, a explicat el.

loading...