Cuplu șoc în showbiz!O vedetă, în brațele bărbatului pe care încerca să...

Cuplu șoc în showbiz!O vedetă, în brațele bărbatului pe care încerca să îl țină ”la secret”

576
0
SHARE
loading...

Una dintre cele mai apetisante cântărețe, o brunetă complet lipsită de inhibiții, susține că, de ceva vreme, nu a mai cunoscut atingerea tandră a unui bărbat. Dar, pare-se, acest lucru nu este chiar adevărat, cu atât mai mult cu cât există dovezi că are o relație extrem de fierbinte.

loading...

Dana Neacșu, cunoscută drept DJ Harra, poza, până de curând, într-o fată singură, în căutare de iubit. ”Nu am niciun iubit, nici nu mă prea interesează. Când văd ce se întâmplă în jurul meu, cum toți se despart, parcă nici nu mai îmi arde de întâlniri”, spunea, recent, DJ Harra.
Dar, de fapt, spun sursele noastre, căutarea luase sfârșit de ceva vreme, preferând însă să țină ”la secret” faptul că și-a găsit jumătatea. Culmea, spun sursele noastre, DJ Harra și Alexandru se cunosc de multă vreme, cu atât mai mult cu cât el este organizator de spectacole și, adeseori, o ”ajută” cum poate și el, introducând-o la diverse evenimente la care, evident, focoasa brunetă face furori cu formele pe care le afișează cu generozitate la platane.


Iar imaginile în posesia cărora am intrat îi arată pe cei doi amorezi, cam secretoși din fire, cum se iubesc, atunci când cred că nu îi vede nimeni. Iar îmbrățișările sau sărutările nu lipsesc deloc din viața lor, relația dintre Dana și Alexandru fiind, spun sursele noastre, extrem de fierbinte, cei doi recuperând din plin momentele în care stau despărțiți cu atingeri care mai de care mai pătimașe și nopți albe pline de pasiune.sursa: spynews.ro

loading...