Cum a ajuns Radu Ille sa doarma prin cimitir? Dezvaluiri sfasietoare din...

Cum a ajuns Radu Ille sa doarma prin cimitir? Dezvaluiri sfasietoare din viata artistului: “Sper sa nu treaca nimeni prin ce am trecut eu”

980
0
SHARE
loading...

Radu Ille este unul din cantaretii de muzica populara mereu cu zambetul pe buze, iar starea de tristete pare a fi o notiune straina pentru el. Cu toate astea, cantaretul a fost incercat greu de viata in prima parte a tineretii, atunci cand incerca sa isi gaseasca un rost in viata.Inainte de lansarea in muzica, Radu Ille a fost nevoie sa doarma si pe strazi sua chiar in cimitir.
“Am dormit în cimitir. Am ştiut că acolo nu intră nimeni. Mă întrebau: <<Da’ nu-ţi e frică?>> De cine, mă, de morţi? De vii trebuie să îţi fie frică! (…) Sunt în anul II la UNATC, secţia actorie şi pregătesc un film în care o să aflaţi şi alte lucruri despre mine, pe care încă nu le-am spus. Înainte de a fi artist, sunt om şi am trecut prin nişte momente, sper să nu treacă nimeni prin ce am trecut eu. Râd şi glumesc cât pot eu, până intru în pământ, pentru că ştiu ce înseamnă să n-ai!”, a declarat artistul.

loading...