Cristiano Bergodi, ultimele informații despre starea lui Cicâldău, după accidentarea groaznică a...

Cristiano Bergodi, ultimele informații despre starea lui Cicâldău, după accidentarea groaznică a mijlocașului

42
0
SHARE
loading...

Cristiano Bergodi, antrenorul Universității Craiova, a prefațat meciul cu FC Voluntari, programat sâmbătă, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

loading...
loading...

Tehnicianul italian a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Cicâldău, mijlocaș care a suferit o accidentare serioasă în debutul meciului cu FC Viitorul, din runda precedentă, când oltenii s-au impus cu 4-1.

Cristiano Bergodi: “Cicâldău stă binișor”

“Cicâldău s-a antrenat, însă nu la capacitate maximă. E normal, a fost lovit la cap, dar se pare că stă binișor. E un jucător important, care oricând poate face diferența, și vom vedea.

În rest, avem jucători recuperații aproape 100%, iar încet-încet vor reveni și ceilalți”, a declarat Bergodi, la conferința de presă.

Cristiano Bergodi: “Nu am nicio revanșă de luat față de Voluntari”

Universitatea Craiova a început excelent noul sezon din Liga 1, fiind singura echipă cu punctaj maxim după primele trei runde. Bergodi își va întâlni acum fosta echipă, însă spune că nu are o revanșă de luat față de ilfoveni.

“Ne gândim la meciul cu Voluntari, unul foarte greu. Echipele lui Mihai Teja încep mereu bine campionatul. Și anul trecut, cu Iașiul, era în fruntea clasamentului, deci nu va fi ușor. Suntem pregătiți bine, avem echipă bună și vom da totul pentru a câștiga aceste trei puncte.

Nu am nicio revanșă de luat față de Voluntari. Eu m-am simțit foarte bine, a fost o minune că ne-am salvat în primul sezon. După aceea, nu ne-a ieșit aproape nimic în al doilea și ne-am despărțit. Eu am amintiri frumoase cu persoanele cu care am colaborat și nu pot să spun nimic rău despre Voluntari”, a mai spus Bergodi.

Sursa: digisport.ro

loading...
loading...