”Craiova se poate asemăna cu Napoli”. Bergodi îi ridică în slăvi pe...

”Craiova se poate asemăna cu Napoli”. Bergodi îi ridică în slăvi pe suporterii olteni: ”Vreau să-i facem fericiți”

35
0
SHARE
loading...

Cristiano Bergodi abia așteaptă să înceapă antrenamentele cu jucătorii săi. Italianul, numit recent antrenor al Universității Craiova, trebuie să mai stea șase zile în carantină.

loading...
loading...

Bergodi îi compară pe suporterii olteni cu ultrașii lui Napoli și dezvăluie că nu citește opiniile acestora cu privire la numirea sa ca antrenor pe ”Oblemenco”.

Bergodi: ”Craiova se poate asemăna cu Napoli”

”Nu mă gândesc, nu citesc ceea ce spun suporterii. Craiova se poate asemăna cu Napoli, acolo unde suporterii sunt foarte pătimași. Eu vreau să fac un campionat foarte, foarte bun și să-i facem fericiți pe suporterii noștri.

Cred că am jucători cu personalitate, buni din punct de vedere tehnic și cred că voi face o treabă foarte bună. Aici sunt condițiile foarte, foarte bună. Sunt mulțumit de ceea ce am văzut. Și eu le-am mai dat câteva sfaturi, dar nimic deosebit. Când îi voi întâlni pe băieți voi lucra ce știu eu”, a spus Bergodi, la emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Cristiano Bergodi dezvăluie că a acceptat imediat propunerea lui Mihai Rotaru, care l-a contactat joi, la scurt timp după ce Corneliu Papură și-a reziliat înțelegerea cu Universitatea Craiova.

”Două zile au durat (n.r. – negocierile). M-a sunat Marcel Popescu, domnul Rotaru i-a spus să mă sune și să discute pentru a antrena Craiova. Pentru mine a fost o surpriză plăcută. Nu credeam că deja din mai mă pot întoarce în România să antrenez, după experiența de la Voluntari. Am vorbit cu domnul Rotaru și ne-am înțeles imediat. Acum ne-am înțeles imediat, mai ales din punct de vedere economic”, a mai spus italianul.

Craiova este a doua echipă pe care Cristiano Bergodi o va pregăti în actualul sezon din Liga 1. În prima parte a campionatului, la FC Voluntari, antrenorul italian a antrenat în 21 de meciuri, înregistrând o victorie, cinci remize și 15 înfrângeri.

În momentul suspendării campionatului, Universitatea Craiova ocupa locul trei în clasamentul din play-off, la egalitate cu FCSB și la patru puncte distanță de liderul CFR CLUJ

Sursa: digisport.ro

loading...
loading...