Home Monden CORNELIA CATANGA RUPE TĂCEREA: ADEVĂRUL DESPRE DESPĂRȚIREA DE AUREL PĂDUREANU

CORNELIA CATANGA RUPE TĂCEREA: ADEVĂRUL DESPRE DESPĂRȚIREA DE AUREL PĂDUREANU

161
0
loading...

Cornelia Catanga s-a despărțit de Aurel Pădureanu, doar pe scenă cei doi mai sunt văzuți împreună! După o relație de 33 de ani, artista a decis să spună, acum, adevărul de spre ruptura care i-a uimit pe cei mai mulți.

loading...
loading...

”Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea. La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele. Oricum, pe 6 august de ziua lui, fiul nostru, Alex, i-a pregătit o surpriză la un local, o masă întinsă cu bunătăți, am fost și eu, că doar e tatăl copilului meu. Trebuie să fim împreună, ca soț și soție, și la nunta băiatului nostru, care va avea loc după necazurile cu pandemia de coronavirus. Va fi un chef de pomină, cu 150 de invitați”, a dezvăluit Cornelia Catanga pentru Click.ro.

Cornelia Catanga rupe tăcerea despre despărțirea de Aurel Pădureanu

Cornelia Catanga făcea anunțul care lua prin surprindere pe toată lumea, în cadrul emisiunii „Star Matinal”, prezentată de Nasrin Ameri și Dima Trofim, la Antena Stars. Cornelia Catanga a recunoscut că fiul ei, Alexandru, este mesagerul dintre ea și Aurel Pădureanu. „Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”, a spus Cornelia Catanga.

Cununie în urmă cu șase ani

În octombrie 2014, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Cei doi artişti şi-au jurat credinţă veşnică la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală, iar petrecerea a avut loc la restaurantul Mărul de Aur. Mireasa, care avea 56 de ani la vremea respectivă, a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu.

Sursa: cancan.ro

loading...
loading...