Home Stiri Copil salvat de pompierii militari, după ce a rămas blocat într-un canal...

Copil salvat de pompierii militari, după ce a rămas blocat într-un canal de scurgere, la Drăgușeni. „Nu plânge, mami!”

137
0
loading...

Un copil de 10 ani care a intrat într-un canal de scurgere a apei să recupereze o minge de tenis, a fost salvat de pompierii militari suceveni pentru că rămăsese blocat sub podețul de beton.

loading...
loading...
  • Copilul s-a dus după minge, s-a băgat cu totul în cavitate, cu picioarele înainte și a rămas înţepenit în canal.
  • Pentru că era agitat şi speriat, pompierii l-au ținut de vorbă și au încercat să-i distragă atenția de la procedura de extragere.

Băiatul se juca împreună cu mai mulți copii pe o stradă din localitatea suceveană Broşteni, comuna Drăguşeni, când mingea de tenis de câmp a ajuns sub podeţ.

Copilul s-a dus după minge, s-a băgat cu totul în cavitate, cu picioarele înainte, a rămas înţepenit în canal, iar adulţii din zonă care i-au sărit în ajutor nu au reuşit să-l scoată.

Pompierii militari din Fălticeni chemați la fața locului au introdus sub băiat o prelată de transport specială, pentru a asigura o alunecare eficientă şi, totodată, protecţia copilului şi au început manevrele pentru a-l putea extrage de sub podeţ.

Pentru că era agitat şi speriat, pompierii l-au ținut de vorbă și au încercat să-i distragă atenția de la procedura de extragere.

După aproximativ 20 de minute, pompierii l-au extras pe băiat, care avea doar câteva excoriaţii la genunchiul drept, iar paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor medical, fără a fi necesar transportul la o unitate spitalicească.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...