Home STIRI SPORTIVE Conferinţă de presă la Galatasaray! Terim ar fi în pericol, iar Şumudică...

Conferinţă de presă la Galatasaray! Terim ar fi în pericol, iar Şumudică e anunţat ca variantă

84
0
loading...

Galatasaray s-a calificat cu mult noroc, marţi, în sferturile de finală ale Cupei Turciei la fotbal.

loading...
loading...

Trupa “Împăratului” Fatih Terim a egalat pe Yeni Malatyaspor în minutul 120 al prelungirilor şi apoi a câştigat cu 7-6 la loviturile de departajare.

Terim, demis sau cu poziţia întărită. Numele lui Şumudică e vehiculat de presă

Presa din Turcia a anunţat că preşedintele Galatei va organiza o conferinţa de presă joi, 14 ianuarie, la ora 14:00, în care nu este exclus ca antrenorul Fatih Terim să fie demis.

Cel puţin aşa au titrat mai multe ziare din Turcia: “Cengiz se va despărţi de Terim“. Iar Marius Şumudică, plecat zilele trecute de la Gaziantep, este dat ca “Plan B”.

  • În campionat, după 17 etape, Galata este pe locul 3, cu 31 de puncte, la 4 puncte distanţă de Beşiktaş şi de Fenerbahce.

Conferinţă pentru reconfirmarea lui Terim?

Totuşi, conform altor surse, preşedintele lui Galatasaray, Mustafa Cengiz, a decis să organizeze conferinţa de presă pentru a-şi anunţa sprijinul total pentru Fatih Terim şi pentru a confirma prelungirea contractului fostului antrenor al lui Hagi şi Popescu la Galata.

Marius Şumudică încă este în Turcia după ce a fost demis şi a văzut la televizor eliminarea fostei sale echipe din Cupa Turciei, 1-2 cu Konyaspor. Gaziantep a marcat în minutul 90+4.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/fotbal-international/conferinta-de-presa-la-galatasaray-terim-ar-fi-in-pericol-iar-sumudica-e-anuntat-ca-varianta-985841

loading...
loading...