Home Stiri „Colecționarul de copii” / Singura imagine cu duba albă folosită pentru racolarea...

„Colecționarul de copii” / Singura imagine cu duba albă folosită pentru racolarea minorilor / Poliția, în alertă!

734
0
loading...

În timp ce polițiștii și jandarmii vânează oameni fără măști și șoferi fără declarații pe propria răspundere prin Ciorogârla, șoferul unei dube se plimbă prin localitate, în căutare de… copii!

loading...
loading...
  • Șoferul unei dube a băgat frica în locuitorii unei comune de lângă București
  • Individul a încercat să ia mai mulți copii, de pe stradă
  • Culmea, localitatea este în carantină, iar presupusul răpitor a comis faptele sub nasul polițiștilor și jandarmilor

Mai mulți părinți au reclamat, zilele trecute, faptul că un individ dubios, care conducea o autoutilitară albă înmatriculată în Dâmbovița, a încercat să ia, chiar de pe stradă, mai mulți copii, cu vârste între 9 și 12 ani. „Pe 30 martie, copiii se jucau pe stradă, într-o zonă de la marginea localității. Pe o parte a drumului sunt case, pe cealaltă este un câmp, unde se va construi un cartier. Copiii au fost abordați de șoferul unei dube, care era parcată în capătul străzii. I-a chemat la el, invitându-i să mănânce cu el niște mici, pe care îi avea într-o casoletă. Minorii au refuzat, iar bărbatul a insistat, invitându-i în dubă. Le-a spus că îi poate distra toată ziua și că îi poate plimba cu mașina, promițându-le că seara îi va aduce acasă. Era ora 13.20”, a declarat unul dintre părinți, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

În momentul în care șoferul le-a propus să urce în dubă, unul dintre copii le-a transmis părinților, prin intermediul unei aplicații de pe telefonul mobil, o alertă, cu poziția în care se afla, iar după doar câteva minute, la fața locului și-a făcut apariția mama unuia dintre ei. „Când a văzut că mă apropii, i-a întrebat pe copii cine sunt eu, iar în momentul în care a aflat că sunt mama unuia dintre ei, a aruncat casoleta cu mici și a demarat în trombă. Dacă era bine intenționat, presupun că nu fugea”, a adăugat femeia, care încă este în stare de șoc.
Vineri, pe 2 aprilie, duba albă și-a făcut din nou apariția în zonă, moment în care părinții au realizat că ar putea avea de a face cu un individ cu probleme. „Atunci am decis să mergem la poliție. Postul din Ciorogârla era închis. Am mers la Bragadiru. Șoferul fost identificat, dintr-un set de mai multe fotografii, iar polițiștii ne-au sfătuit să avem grijă, zilele astea, să nu se întâmple ceva cu minorii. Au spus că îl vor chema la audieri și că este posibil ca el să încerce să se răzbune pe noi, fiindcă l-am dat pe mâna poliției. (…) Nu era suficient că ne era frică să lăsăm copiii în fața casei, acum ne este teamă să stăm până și în propriile locuințe, să nu se răzbune cel care a vrut să ne ia copiii!”, au declarat părinții micuților.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au confirmat, ieri, că împotriva șoferului dubios a fost depusă o plângere, pe 2 aprilie. Deși trecuseră deja trei zile, timp în care se puteau întâmpla multe, abia după ce SPYNEWS a solicitat detalii cu privire la măsurile luate, femeia care a depus plângerea pe 2 aprilie a fost invitată la Postul Ciorogârla, pentru a fi audiată, în cursul zilei de azi, 6 aprilie a.c.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/colectionarul-de-copii-singura-imagine-cu-duba-alba-folosita-pentru-racolarea-minorilor-politia-in-alerta-251388.html

loading...
loading...