Home CoronaVirus Coadă de dricuri la morga Spitalului Județean Craiova. Manager: ”Nu programăm decesele”

Coadă de dricuri la morga Spitalului Județean Craiova. Manager: ”Nu programăm decesele”

165
0
loading...

Imagini de coșmar au fost surprinse la Craiova, unde mai multe dricuri au format o coadă la morga Spitalului Județean de Urgență, în timp ce așteptau să preia persoanele decedate. Imaginile au fost postate de un craiovean pe platforma Reddit.com.

loading...
loading...
  • Imaginea de coşmar a fost postată de un craiovean pe Internet.
  • Managerul spitalului a declarat că s-a întâmplat marți, când au fost înregistrate multe decese în rândul pacienților unității medicale.

Managerul spitalului de Urgență din Craiova, Laurențiu Ivanovici, a confirmat autenticitatea fotografiilor pentru Gazeta de Sud și a declarat că ele au fost făcute marți, când au fost înregistrate multe decese în rândul pacienților unității medicale.

15 decedați au fost ”eliberați” într-o singură zi

„Nu programăm decesele… Marţi şi miercuri au fost multe decese. Fotografia a fost făcută marţi. Astăzi nu mai sunt”, a declarat managerul SJU Craiova, Laurenţiu Ivanovici, pentru GdS.

Potrivit managerului spitalului, în acea zi au fost predate familiilor trupurile neînsufleţite a 15 persoane, 13 fiind pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 care au decedat în spital.

„Marți au fost eliberați 13 pacienți Covid decedați, dintre care 5 au decedat luni. Miercuri au decedat alți 6 pacienți Covid”, a menționat Laurențiu Ivanovici.

A doua zi, miercuri, au fost înregistrate în Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova alte cinci decese, conform sursei citate.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...