Home Monden Claudia Pătrășcanu, reacție acidă după ce Gabi Bădălău a declarat că a...

Claudia Pătrășcanu, reacție acidă după ce Gabi Bădălău a declarat că a fost turnat de ea la DNA! ”Să vină cu dovezi”

328
0
loading...

După ce Gabi Bădălau a intrat în direct la Xtra Night Show pentru a explica ce se întâmplă în scandalul momentului, cel dintre el și încă soția sa, Claudia Pătrășcanu, cântăreața face primele declarații! El a mărturisit că a fost turnat la DNA chiar de femeia cu care are doi copii, însă vedeta neagă aceste informații!

loading...
loading...
  • Claudia Pătrășcanu, reacție acidă la adresa lui Gabi Bădălau!
  • L-a turnat sau nu la DNA!

A trecut mai mult de un an și jumătate de când Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu au decis să meargă pe drumuri separate, dar procesul de divorț este în continuare deschis, asta deoarece aceștia nu au reușit să se înțeleagă până în acest moment și să ajungă la un numitor comun!În această seară la Xtra Night Show, Gabi Bădălau a intrat în direct și a explicat ce se petrece între el și Claudia Pătrășcanu, iar acesta a ținut să precizeze că încă soția lui i-a făcut mai multe plângeri și chiar l-a turnat la DNA cu o serie de înregistrări din conversații importante pe care el le avea în casă cu partenerii de afaceri sau împreună cu tatăl său!

”Eu nu mai am pretenții la Claudia când mi-a făcut plângeri penale la DNA. Auzea că vorbeam în casă de cineva, se ducea și nota în caiet, când eram căsătoriți. E mama copiilor mei, indiferent de tot ce a făcut. M-a chemat la DNA să dau cu subsemnatul. M-a chemat, m-a audiat, după o perioadă”, a spus Gabi Bădălau la Xtra Night Show.

Claudia Pătrășcanu, reacție acidă după Gabi Bădălau a declarat că a fost turnat de ea la DNA

Pentru că nu a putut să se mai abțină, atunci când încă soțul ei a spus mai multe lucruri despre ea și a mărturisit că ea l-ar fi turnat la DNA, Claudia Pătrășcanu a intrat în direct și a mărturisit că nu e nimic adevărat.

Nu l-am înregistat nici pe socrul meu că i-am respectat prea mult. Pe Gabi nu l-am înregistrat niciodată că nu aveam când pentru că nu-l vedeam pe Gabi. El nu venea acasă!”, a spus Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show.”, a spus Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show

Totuși, vedeta a ținut să precizeze că într-adevăr a făcut mai multe plângeri la adresa lui Gabi Bădălău, asta după ce el ar fi amenințat-o cu moartea de față cu copiii lor, dar și pentru faptul că nu își respecta programul când să-i ia pe cei mici!

”I-am făcut plângere pentru amenințare cu moartea, i-am făcut plângere că mă amenința de față cu copiii, i-am făcut plângere că nu respecta programul, i-am făcut plângere nouă, o plângere pe care dacă vin și o expun pe TV atunci toată lumea mă va crede.

loading...
loading...