Home Stiri Cinci fete, dispărute dintr-un centru de plasament din Botoșani. Adolescentele au vârste...

Cinci fete, dispărute dintr-un centru de plasament din Botoșani. Adolescentele au vârste cuprinse între 13 și 17 ani

177
0
loading...

Duminică, cinci fete cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani au dispărut dintr-un centru de plasament din orașul Dorohoi, județul Botoșani. Reprezentanții instituției au anunțat autoritățile în urmă cu puțin timp.

loading...
loading...
  • Cinci fete au fost date dispărute dintr-un centru de plasament din Botoșani.
  • Adolescentele au vârste cuprinse între 13 și 17 ani!

Reprezentanții unui centru de plasament din Dorohoi, Botoșani, a anunțat dispariția a cinci fete cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani. Duminică, aceștia au informat autoritățile că adolescentele au părăsit centrul sâmbătă, cu învoire pentru câteva ore, dar nu s-au mai întors.

Inspectoratul de Poliție Județean din Botoșani a cerut ajutorul populației pentru găsirea celor 5 fete și a menționat că acestea au mai plecat și în trecut, dar au fost găsite de fiecare dată. Anterior, fetele se aflau fie în Dorohoi, fie în Botoșani.

Au dispărut cinci fete dintr-un centru de plasament din Botoșani

Oamenii legii au oferit semnalmentele lor și îi roagă pe cei care dețin informații cu privire la cele cinci minore să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112.

Ungureanu Denisa, de 13 ani. Semnalmente: 1, 58 înălțime, ochi căprui, 48 de kilograme, păr brunet. Vestimentație: Hanorac de culoare neagră, pantaloni de culoare verde închis, încălțăminte de culoare alb cu roșu.

Cobzariu Florentina, de 16 ani. Semnalmente: 1,60 înalțime, ochi căprui, păr castaniu, aproximativ 56 de kiligrame. Vestimentație la momentul plecării: geacă neagră, blugi de culoare albastră, încălțăminte închisă la culoare.

Pandel Ana-Maria, de 15 ani. Semnalmente: 1, 70 înălțime, ochi negri, ten măsliniu, față ovală, păr brunet creț, aproximativ 56 de kilograme. Vestimentație la momentul plecării: Geacă, pantaloni din imitație de piele, încălțăminte, toate de culoare neagră.

Viciriuc Ionela, de 17 ani. Semnalmente: 1,64 înălțime, ochi albaștri, păr șaten, 57 de kilograme. Vestimentație : geacă din material de tip blue-jeans, de culoare albastră cu bej, pantaloni de culoare albastră, încălțăminte închisă la culoare.

Viciriuc Florentina, de 16 ani.Semnalmente: 1, 60 înălțime, ochi căprui, păr șaten, 70 de kilograme. Vestimentație: geacă de culoare neagră având model cu dungi gri, blugi de culoare neagră, încălțăminte roz.

Astfel de cazuri nu sunt o noutate în cadrul centrelor de plasament. În urmă cu aproximativ un an și jumătate, trei copii dispăruseră dintr-un centru de plasament din Drobeta Turnu Severin.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/cinci-fete-disparute-dintrun-centru-de-plasament-din-botosani-adolescentele-au-varste-cuprinse-intre-13-si-17-ani-251329.html

loading...
loading...