CFR Cluj a câștigat titlul în Liga I, după ce a întors...

CFR Cluj a câștigat titlul în Liga I, după ce a întors scorul în meciul cu Craiova

88
0
SHARE
loading...

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu Universitatea Craiova și titlul de campioană în Liga I, la captăul unei partide în care s-a jucat „cu titlul pe masă”.

loading...
  • CFR Cluj a câștigat titlul pentru a șasea oară
  • Acesta este al treilea titlul consecutiv pentru echipa ardeleană
loading...

CFR Cluj s-a impus cu 3-1 pe terenul Universității Craiova. Pentru gazde a deschis scorul Nistor, în minutul 10.

CFR Cluj a întors însă soarta partidei și a titlului, după ce Vinicius a egalat în minutul 36, iar Boli (56) și Deac (penalty, 77) au dus ardelenii în avantaj.

Universitatea Craiova – CFR Cluj, meci tratat ca o finală

Partida ar fi putut avea un deznodământ istoric, în cazul în care cele două formații terminau la egalitate.

Presată de UEFA și nevoia de a anunța reprezentanta României în Liga Campionilor în această seară, Federația Română de Fotbal a decis ca meciul să se încheie cu o câștigătoare certă, chiar dacă ar fi fost după prelungiri și lovituri de departajare.

CFR Cluj ocupa locul I cu 46 de puncte, din nouă meciuri, în timp ce Craiova, locul 2, acumulase 44 de puncte, din opt meciuri, și era în imposibilitatea de a-și disputa partida restantă cu Astra.

Singurul scenariu în care Craiova ar fi putut lua în calcul acel meci restant ar fi fost dacă făcea egal cu CFR Cluj, caz în care meciul s-ar fi decis după prelungiri şi eventual lovituri de departajare.

Dan Petrescu nu a stat pe bancă la meci

Antrenorul Dan Petrescu nu a stat pe banca tehnică a echipei CFR Cluj la meciul cu Universitatea Craiova, a anunţat managerul sportiv al clujenilor, Marius Bilaşco.

„Speram să poată fi prezent, dar trebuie să respectăm protocolul şi conform acestuia mai are două zile de stat în izolare”, a declarat Bilaşco.

Dan Petrescu nu a stat pe banca tehnică a echipei clujene nici la meciurile cu FC Botoşani şi FCSB, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...