Cea mai fertilă femeie din lume nu mai are voie să rămână...

Cea mai fertilă femeie din lume nu mai are voie să rămână însărcinată! Mariam are 44 de copii și un soț care și-a abandonat familia: „Îl blestem în fiecare zi!”

277
0
SHARE
loading...

Este numită cea mai fertilă femeie din lume. A născut 44 de copii, până la vârsta de 36 de ani. Mariam a fost căsătorită cu forța de părinți, când alte fete erau în clasa a cincea, cu un bărbat de 40 de ani. A implorat să fie ajutată, dar toți au ignorat-o. Săturat să îngrijească atâtea suflete, soțul ei și-a făcut bagajele și a plecat. Acum, un medic a avut grijă ca Mariam să nu mai poată rămână niciodată însărcinată.

loading...
loading...

Mariam Nabatzanzi suferă de o maladie genetică rară ce a transformat-o în cea mai fertilă femeie din lume. Înainte să împlinească 36 de ani, femeia era deja mama a 44 de copii. Acum patru ani, după ce un copil i-a murit la naștere, soțul ei a hotărât că nu mai vrea să îngrijească atâtea suflete. Și-a făcut bagajele și a dispărut.

Legată cu lanțuri de pat, înfometată, ținută prizonieră 25 de ani, pentru că a iubit pe cine nu trebuia! Mama ei a preferat să o vadă moartă decât căsătorită cu un „falit”

Trei seturi de cvadrupleți, patru seturi de tripleți și șase seturi de gemeni. Trăiesc într-o sărăcie cruntă, în mizerie, îngrijiți doar de mamă, în patru căsuțe făcute din chirpici, cu câteva frunze pe post de acoperiș.

Avea 13 ani când a devenit mamă

Mariam era și ea o copilă în momentul în care părinții au dat-o de nevastă bărbatului cu 28 de ani mai mare decât ea. Fata a născut prima oară la un an de la nuntă. Avea 13 ani și era mamă de gemeni.

De-a lungul timpului, Mariam a cerut ajutorul mai multor medici, însă toți au avut acelai răspuns. Pastilele contraceptive i-ar fi agravat maladia genetică. Așa că numărul copiilor a început să crească.

„Ultimul Orfan”. O străină l-a smuls din brațele mamei și l-a „expediat”, peste un ocean și două continente, unei ferme de sclavi

Ultima sarcină a lui Mariam a avut un deznodământ tragic. Însărcinată cu gemeni, unul dintre bebeluși a murit imediat după naștere. La scurt timp, bărbatul care i-a răpit copilăria a decis că s-a săturat de viața cu 44 de copii și a plecat. Acum, numele lui este blestemat în fiecare zi.

„Am crescut cu lacrimi în ochi. Bărbatul ăsta mi-a cauzat multă suferință. Viața mea a însemnat numai muncă și îngrijit copii”, a povestit Mariam.

A încercat să se sinucidă, dar a intrat în istorie. Cum arată astăzi cea mai tânără persoană care a primit „o faţă nouă”. Vrea să îi aflăm povestea şi să nu îi repetăm greşeala

Din suferință s-a născut speranța

Ultima naștere a lui Miriam a adus și prima veste bună. Medicul ginecolog Charles Kiggundu, de la Spitalul Mulago din Malaga, Uganda, a făcut în așa fel încât femeia să nu mai poată rămână niciodată însărcinată.

„Doctorul mi-a spus că mi-a tăiat uterul și n-o să mai fac niciodată copii”, a explicat Mariam.

Nimic nu îi poate sta în cale. Mariam lucrează la un salon de înfrumusețare și, în timpul liber, vinde ceaiuri și produse naturale, făcute de ea, pentru a putea pune mâncare pe masă în fiecare zi pentru copiii rămași acasă.

Sursa: antena1

loading...
loading...