Home Monden Ce reprezintă ultimul tatuaj pe care și l-a făcut Dorian Popa. Declarații...

Ce reprezintă ultimul tatuaj pe care și l-a făcut Dorian Popa. Declarații exclusive: „Am vrut să cuplez evenimentele”

164
0
loading...

Dorian Popa a luat pe toată lumea prin surprindere după ce și-a etalat noul tatuaj pe care și l-a făcut! În exclusivitate pentru Antena Stars, artistul a dezvăluit ce semnificație aparte are desenul de pe piele, dar și ce părere a avut iubita lui despre acesta.

loading...
loading...

Dorian Popa face ce face și reușește să își surprindă urmăritorii! Astfel că după ce și-a arătat noul tatuaj făcut într-o zonă intimă a corpului, la care s-a muncit ore bune, reporterii Antena Stars l-au contactat pe acesta pentru a explica semnificația lui.

Potrivit spuselor artistului, se pare că desenul de pe piele reprezintă împlinirea a patru ani de când și-a creat contul de YouTube și strângerea a două milioane de subscriberi.

„Împlinirea a 4 ani de YouTube și 2 milioane de subscrieberi. Atunci am preferat să cuplez evenimentele. Mi-am făcut cele trei date: crearea canalului de Youtube, adopția lui Chelootu și terminarea casei mult dorite. Este capul lui Cheluțu și un copilaș mic care stă pe un palmier, care reprezintă copilul din mine. are 20 de cm, a durut puțin pentru că este colorat. Iar culorilor sunt dureroase, a fost nevoie de două ședințe la 2 săptămâni depărtare a câte 5 ore pe ședință.”, a spus Dorian Popa.

Deși a fost destul de dureros procesul, Dorian Popa a mărturisit că este foarte mulțumit de rezultat, iar iubita lui este la fel de fericită pentru tot ce a realizat el până acum. Mai mult decât atât, artistul a ținut să menționeze că nu mai are în plan să își facă vreun tatuaj prea curând.

„Știa că voi face asta. este fericită de realizarile mele și de felul în care aleg să le sărbătoresc. Nu îmi doresc să fac din asta o pasiune. Cosnider că o piele curată este o piele frumoasă, având în vedere că ultimul tatuaj a fost în urmă cu 10 ani, cred că următorul tatuaj va fi în 8 ani.”, a mai spus artistul pentru Antena Stars.

loading...
loading...