Ce planuri importante are Oana Zăvoranu.”Cu o proprietate frumoasă rău în Los...

Ce planuri importante are Oana Zăvoranu.”Cu o proprietate frumoasă rău în Los Angeles, unde mă voi și stabili” Citeşte întreaga ştire: Ce planuri importante are Oana Zăvoranu.”Cu o proprietate frumoasă rău în Los Angeles, unde mă voi și stabili”

315
0
SHARE
loading...

Oana Zăvoranu își ține fanii la curent, cu tot ceea ce face și este extrem de activă pe conturile de socializare. După ce a dezvăluit că are de luat o decizie importantă, cu privire la familia ei, vedeta s-a confesat din nou.

loading...
loading...

Întrebată de o admiratoare cum se vede peste 20 ani, Oana Zăvoranu a dezvăluit că are de gând să se mute din România împreună cu soțul ei, Alex Ashraf. „Neschimbată aproape ca fizic, mult mai șmecheră, cu o proprietate frumoasă rău în Los Angeles, unde mă voi și stabili până atunci, cu soțul meu, îndrăgostiți ca și până acum. Cu bussiness-uri car deja sunt puse pe roate și dau roade și cu un băiat frumos rău, deștept, alintat, care să știe ce vrea și trebuie să facă cu viața lui, și care o să mă iubească de o să leșine… aaaa…. și eu, mă-sa, topită după el și geloasă fleașcă… o să fiu tare bine peste 20 de ani”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram. Oana Zăvoranu este cunoscută ca fiind una dintre cele mai sincere vedete, care întotdeauna spune lucrurilor pe nume. Zilele trecute, vedeta a postat pe contul său de Instagram un mesaj prin care explică „răutatea” față de unele femei.

loading...
loading...