Home Monden Ce mesaj i-a transmis Daniela Crudu lui 50 Cent, după ce rapperul...

Ce mesaj i-a transmis Daniela Crudu lui 50 Cent, după ce rapperul a distribuit o filmare cu fosta asistentă TV

189
0
loading...

După ce 50 Cent a distribuit un video cu Daniela Crudu, fosta asistentă TV i-a transmis rapperului un mesaj. Și nu oricum! Ci pe una dintre melodiile lui celebre.

loading...
loading...

Fără doar și poate, Daniela Crudu este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Vedeta stârnește cu ușurință atenția tuturor, chiar și a artiștilor celebri de peste Ocean.

În urmă cu câțiva ani, 50 Cent a distribuit pe pagina lui de Facebook un video cu Daniela Crudu. În filmare, fosta asistentă TV prezenta prognoza meteo în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar bustul generos… i-a atras atenția rapperului.

Nu de alta, dar la un moment dat, în timp ce prezenta cu patos, bruneta a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi trebuit din decolteu. Fanii și-au adus aminte de gestul făcut de artist, iar acum Daniela Crudu i-a transmis un mesaj lui 50 Cent.

În stilu-i caracteristic, pusă pe șotii, Daniela Crudu l-a ”rugat” pe 50 Cent să mai distribuie un video. De această dată cu mașina pe care vrea s-o vândă cât mai repede.”Mi-ați dat o idee super. Să-i zic lui 50 CENT să distribuie și o postare cu mașina mea, poate se lipește ceva. 50 CENT, sunt eu Daniela. Daniela din Ferentari și asta e mașina mea! Please, share, dacă tot ești băiat bun”, a transmis Daniela Crudu.

Daniela Crudu, relație toxică cu iubitul croat

Potrivit unor surse, Daniela Crudu l-a întâlnit pe afaceristul din Croația în urmă cu aproximativ un an. Din câte se pare, cea care le-a făcut cunoștință a fost nimeni alta decât… fosta vedetă TV Mădălina Pamfile. Croatul, care e cunoscut în viața de noapte drept un”combinator plătitor”, este prieten bun cu iubitul acesteia.  Și cum cele două se înțeleg destul de bine, bruneta ar fi făcut tot posibilul ca cei doi să se combine.

După toate aparențele, Mădălina Pamfile i-a făcut o prezentare irezistibilă afaceristului din Croația, iar Daniela Crudu n-a ezitat niciun moment atunci când l-a cunoscut, mai ales că resursele financiare ale acestuia erau „calificate”.

La începutul lunii februarie, însă, vedeta TV a fost bătută crunt de iubitul croat, Seco Dubravko. Acesta ar fi acuzat-o că i-a furat suma de 70.000 de euro din casă. Bruneta a ajuns de urgenţă la spital, în stare gravă, fiind internată pe loc. Medicii i-au dat ca diagnostic ruptură de piramidă nazală şi cheaguri sparte în globul ocular. Daniela Crudu a avut de suferit mai multe zile, fiind desfigurată.sursa:https://www.cancan.ro/video-ce-mesaj-i-a-transmis-daniela-crudu-lui-50-cent-dupa-ce-rapperul-a-distribuit-o-filmare-cu-fosta-asistenta-tv-20302737?fbclid=IwAR0PrYuPDRInWCgAAT1yYHy7cMCsDqofXKyq7faWtuxiBPVFsDMnLWjOpa4

loading...
loading...