Ce le-a transmis Rotaru jucătorilor după meci!

Ce le-a transmis Rotaru jucătorilor după meci!

96
0
SHARE
loading...

Cicâldău și colegii săi au ratat posibilitatea de-a aduce al cincilea titlu în Bănie. Mihai Rotaru a fost, după joc, în vestiar.

Gică Craioveanu, fostă glorie a Universității Craiova, a dezvăluit la finalul partidei că patronul a intrat peste jucători la vestiar: „Niciodată nu l-am văzut așa decis să continue. Să dea iluzii și speranțe publicului. Eu cred că va continua și că va face eforturi mari să se bată la titlu. Le-a spus: capul sus, ne-ați dat iluzie, speranță, până în ultima clipă”.  

loading...
loading...

Craioveanu a adăugat: „Mă așteptam să fie alt rezultat. Să fie ceva deosebit pentru că am început bine. Dar puțin câțte puțin s-a impus experiența CFR-ului. Au fost peste noi datorită experienței, a faptului că știu să joace mai bine meciurile importante. Iar noi am suferit la fazele fixe. Au un executants foarte bun, pe Deac. Are talent, are această calitate. Dar o lucrează la antrenamente, nu e ușor să ai această precizei. Eu cred că a lipsit mult Bancu, Mihăilă e alt jucător cu el. Cum juca Xavi cu Iniesta, că se înțeleg și când se duc la cină. Le străluceau ochii.

Au fost aduși jucători : Bălașa, Cosic, dar sunt greșeli individuale, la marcaj. Poate că nu te aștepți la un adversary așa bun. Eu încercam să mă duc pe piciorul schimbat al adversarului, dacă știam că e foarte bun. Avem încredere totală în Bergodi, și eu, și Mihai Rotaru, Cristescu, Cârțu”.

Craiova a pierdut cu 3-1 meciul cu CFR Cluj de pe Oblemenco. Oltenii au ratat astfel câștigarea titlului.

Sursa: 3minute.net

loading...
loading...