Home Monden Carmen de la Sălciua a spus adevărul despre despărțirea de Culiță Sterp: ”S-a...

Carmen de la Sălciua a spus adevărul despre despărțirea de Culiță Sterp: ”S-a pierdut respectul” 

139
0
loading...

Carmen de la Sălciua a fost întotdeauna o fire sinceră, care a spus lucrurilor pe nume, chit că a făcut-o într-un mod subtil sau pe față! Manelista le-a vorbit sincer celor din mediul online și a spus adevărul despre despărțirea de Culiță Sterp! Mesajul postat de artistă pe rețelele de socializare!

loading...
loading...
  • Carmen de la Sălciua a spus adevărul despre despărțirea de Culiță Sterp!
  • Cei doi au divorțat în urmă cu ceva timp!
  • Mesajul postat de artistă pe rețelele de socializare!

Pe lângă faptul că se numără printre cele mai îndrăgite artiste de la noi, Carmen de la Sălciua ne-a obișnuit, de-a lungul timpului, cu sinceritatea de care a dat dovadă. Fie că a vorbit cu cărțile pe masă, deschis, fie că a spus-o într-un mod subtil, manelista nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre viața personală.

Carmen de la Sălciua: ”Sfârșim dezamăgiți”

Așa a făcut și acum, când, pe contul de Instagram, a fost mai sinceră ca niciodată cu fanii săi. Întrebată de ce consideră că nu mai țin relațiile cum țineau pe vremuri, vedeta și-a deschis sufletul în fața internauților și a spus adevărul despre despărțirea de Culiță Sterp, într-un mod subtil, ce-i drept!

Carmen este de părere că s-a pierdut respectul de altădată pentru familia tradițională și că am ajuns să fim manipulați de propria lume în care trăim, în care ne desfășurăm activitățile. Este o persoană optimistă și caută mereu binele dintr-o persoană, însă, din nefericire, de fiecare dată sfârșește dezamăgită.

”S-a pierdut respectul față de familia tradițională, pentru că această nouă lume virtuală în care trăim, ne manipulează simțurile atât de tare, încât nimic nu ne mulțumește. Trăim cu ideea că mereu se poate mai bine și sfârșim dezamăgiți! Cei care reușescn să se detașeze au cât de cât o viață normală și frumoasă”, a scris artista.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...