Când încep lucrările la noul gazon și cât îi va costa pe...

Când încep lucrările la noul gazon și cât îi va costa pe olteni!

117
0
SHARE
loading...

Vești bune pentru Victor Pițurcă și alb-albaștri: Oltenii au primit verde să schimbe gazonul de pe „Ion Oblemenco”! CNI și-a dat acordul! 

O nouă suprafață de joc va fi montată pe stadionul „Ion Oblemenco”. CNI și-a dat astăzi acordul. Ideea de gazon mixt a fost aprobată, iar întregul cost se învârte în jurul sumei de aproximativ 700.000 de euro, dintre care, 297.500 euro vor veni din partea Primăriei.

loading...
loading...

Avem ceea ce ne-am dorit – gazonul care e cel mai scump la ora asta, avem lângă noi constructorul care-și asumă toate lucrările și nu pierdem garanția stadionului, și mai mult decât atâta vom fi prezenți pe stadion din momentul în care va fi decopertat gazonul și până se va finaliza. Nu vom sta deoparte, să nu știm ce se întâmplă acolo. Nu avem informații cu privire la costul total al proiectului, cert este cofinanțarea noastră de 297.500 euro, suma este cu TVA. Dar noi vom primi facturi, situația lucrărilor și vom vedea toate sumele investite. Eu cred că aceste sume sunt mult mai mari decât co-finanțarea noastră”, a transmis primarul orașului, Mihail Genoiu.

Oltenii vor să înceapă lucrările chiar de vineri. Ultimul pas este ședința de îndată a Consiliului Local, care va avea loc mâine. 

Noi vom provoca din acest moment o ședință de îndată de Consiliu Local, chiar mâine. Vom supune Consiliului Local atât forma convenției, cât și valoarea care trebuie cofinanțată. Consiliul Local va decide, dacă decizia va fi favorabilă vom solicita viza de legalitate prefectului în aceeași zi și în a doua zi se pot apuca de lucrări”, a mai spus primarul Craiovei.

Victor Pițurcă este plecat cu echipa la Constanța, dar cu siguranță se va bucura la aflarea veștilor. Antrenorul Craiovei a fost cel mai vocal în toată discuția despre schimbarea gazonului.

Sursa: 3minute

loading...
loading...