Sat. Sep 26th, 2020

Cu noi e altfel!

CĂLIN GOIA (VOLTAJ) & SOȚIA AU DESCHIS PROCES DE PARTAJ JUDICIAR! MOTIVUL: ”DACĂ INSTANȚA MI-O ATRIBUIE, ATUNCI…”

3 min read

Călin Goia, liderul trupei Voltaj, și soția lui sunt în proces de partaj judiciar cu statul român! Artistul vrea să cumpere un spațiu de opt metri pătrați, care se află lângă locuința lui din buricul târgului. Chiar Călin a explicat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, ce pași are de urmat.

loading...

În urmă cu nouă ani, Călin Goia și familia lui s-au mutat la casă, aproape de centrul Capitalei, un vis de mult timp al cântărețului. Și-au luat trei camere dintr-o casă naționalizată, cu demisol și parter. Doar că acum Călin vrea să cumpere și un spațiu de opt metri pătrați, care e lipit, practic, de apartamentul lui. Doar că acea cămăruță pe care artistul și soția lui, Andreea, vor s-o transforme în baie, este a statului.

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, așteaptă sentința, pentru a cumpăra camera de opt metri pătrați

Procesul, amânat de starea de urgență

Astfel, pentru a o cumpăra, este nevoie de acțiune în instanță, ceea ce Călin Goia a făcut. Nu se află la primul termen, pentru că starea de urgență data de pandemia de coronavirus a amânat procesele. Liderul trupei Voltaj a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, detaliile afacerii.

Este un proces cu statul, dar nu e vreun scandal, așa trebuie procedat. Probabil, va fi o formalitate. Este vorba despre o camera de opt metri pătrați, în indiviziune, pe care eu vreau s-o cumpăr. Eu stau într-o casă naționalizată, alături de alte două familii. Am trei camerea și vreau să cumpăr un spațiu mic de 8 metri pătrați, alăturat, să fac acolo baia. Și e un proces de indiviziune cu statul, că aia e partea statului. Reprezintă cam 10 la sută…

În mod normal, nimeni nu trebuie să trăiască în indiviziune. Dar asta e procedura legală, iar amânările astea au fost cauzate de situația de acum, cu pandemia. Dacă instanța mi-o atribuie, atunci o să plătesc o sultă către stat și devin sută la sută proprietar”, a spus Călin Goia.

Călin Goia, un tătic fericit: ”Nu am pierdut nicio serbare a copiilor mei”

Călin Goia dezvăluia, la scurt timp după ce se muta în locuința lui din apropierea Universității, că este fericit pentru că are, în sfârșit, casa lui decentă. “Sunt fericit că, în sfârşit, eu şi familia mea avem o locuinţă decentă. N-am sportat niciodată viaţa la bloc”, a spus artistul.

Altfel, cântărețul are o familie frumoasă, pe care o iubește ca pe ochii din cap. „Nu aș pierde acum nimic din copilăria lor. Nu vreau să mă trezesc că am ratat momente și îi descopăr direct adulți. Mă trezesc dimineața la 7, îi duc la șocală, iar pentru asta mă culc mai devreme. Nu am pierdut nicio serbare a copiilor mei”, a mărturisit solistul trupei Voltaj.

Călin Goia și soția lui, la scurt timp după ce în viața lor a apărut micuța

 Călin Goia și Andrea au doi băieți, Petru, 13 ani și jumătate, și Tudor, 12 ani, și o fetiță de patru ani. “Meseria de părinte mi-a schimbat prioritățile. Mie nu mi-e frică de multe lucruri, dar cele legate de copii sunt absolut înspăimântătoare. E extrem de plăcut și e cea mai mare satisfacție să-i vezi crescând și cum evoluează și încep să spună tot felul de replici. E o bucurie. Trebuie să fii părinte ca să simți lucrul ăsta”, declara artistul pentru Click.

Sursa: cancan.ro

loading...