BREAKING NEWS | Lovitură devastatoare pentru Adrian Mititelu! TAS trimite marca Universitatea...

BREAKING NEWS | Lovitură devastatoare pentru Adrian Mititelu! TAS trimite marca Universitatea Craiova către echipa lui Mihai Rotaru

78
0
SHARE
loading...

FC U Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, a pierdut procesul în care contestă decizia FRF, din 3 iulie 2019, prin care oferă echipei lui Mihai Rotaru dreptul de a utiliza în competiții marca Universitatea Craiova. TAS a hotărât că decizia luată de FRF este cea corectă.

loading...
loading...

FC U Craiova se află pe primul loc din Liga 2, cu 17 puncte obținute, după șapte meciuri jucate.

TAS trimite marca Universitatea Craiova către echipa lui Mihai Rotaru

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis că FRF a procedat corect înscriind în competiţii clubul condus de Mihai Rotaru cu titulatura Universitatea Craiova, fapt contestat de Adrian Mititelu la Lausanne.

TAS a constatat că vicecampioana României este cea care poate juca în competiţii cu denumirea Universitatea Craiova, deoarece este în asociere cu clubul condus de Pavel Badea.

Constată că Universitatea Craiova Club Sportiv este deţinătoarea mărcii şi are dreptul de a folosi denumirea Universitatea Craiova. TAS nu rezolvă disputele interne pentru mărci, ci analizează hotărârile FRF. Astfel, se respinge apelul împotriva deciziei FRF din 3 iulie 2019, menţine decizia şi obligă apelantul să plătească toate cheltuielile de judecată”, se precizează în decizia TAS. Aşadar, Adrian Mititelu va trebui să achite şi câte 5.000 de euro către FRF şi către Universitatea Craiova, în urma hotărârii Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, din data de 16 octombrie.

Adrian Mititelu, atac devastator la Mihai Rotaru

FC Universitatea Craiova a reușit cea mai spectaculoasă victorie din acest sezon, împotriva unui adversar de mare tradiție, Rapid București, 5-0, de când Adrian Mititelu a reclădit din temelii clubul din Bănie.

Sâmbătă seară, la Severin, Știința a zdrobit Rapid București, scor 5-0, iar Adrian Mititelu a ieșit la atac după ce echipa sa a ajuns pe locul 1 în Liga 2. Într-o postare pe pagina sa de facebook, patronul alb-albaștrilor a dorit să îi conștientizeze pe jucătorii săi că nimic nu este realizat până în acest moment, dar a adus din nou acuze împotriva lui Mihai Rotaru marele său rival. Totodată nu au fost uitați de Mititelu nici Lia Olguța Vasilescu și ministrul Ionuț Stroe.

Adrian Mititelu a anunțat că Mihai Rotaru și acum îi face probleme, iar în cel mai scurt timp o să prezinte și probele pe care le are împotriva acestuia.

Sursa: prosport.ro

loading...
loading...