Blonda lui Nilă îl face praf pe fotbalist! Din două cuvinte l-a...

Blonda lui Nilă îl face praf pe fotbalist! Din două cuvinte l-a distrus

784
0
SHARE
loading...

Mihai Costea nu se dezminte şi a ajuns din nou în atenţia presei tabloide, fără să reușească măcar să ajungă în apropierea vreunui teren de fotbal. Dar, de această dată, lucrurile nu sunt tocmai roz pentru el, pentru că a primit ”lovitura de graţie” din partea persoanei la care Nilă se aştepta cel mai puţin.

Fotbalistul a ajuns din nou în centrul atenţiei pentru că au apărut zvonuri care susţin că a început, din nou, să îi facă marcaj strâns Danielei Crudu. Iar din această cauză, între Nilă şi blondina pentru care, de altfel, se și despărțise de Cruduța lucrurile au devenit de-a dreptul tensionate.
În altă ordine de idei, Daniela Crudu a susţinut că actuala iubită a lui Nilă i-a trimis mesaje chiar de pe telefonul mobil al fotbalistului. Întrebată de reporterii Spynews.ro dacă spusele brunetei sunt adevărate, Alina i-a aplicat lovitura fatală sportivului. „Eu scriu corect româneşte. Este absurd că o caută după trei ani. Nu vreau să comentez mai mult”, ne-a spus blondina.
Cert este că şi de această dată Nilă a încasat o lovitură sub centură. Iar partea cea mai interesantă este că, lovitura de graţie a venit chiar din partea blondinei care, încercând să fie discretă, l-a acuzat pe fotbalist că ar avea ”mici” probleme când vine vorba de limba română.
În altă ordine de idei, Cruduța recunoaște că,  după ce au trecut trei ani de la  momentul în care i-a dat papucii lui Costea, Nilă tot o caută. Motiv perfect pentru ca Alina, blondina care și-a ”băgat codița” în relația Cruduței cu Nilă, să fie ușor supărată pe el. “Ea (Alina, n.r.) e frustrată rău de tot, cred că nu are somn noaptea. Doamne, iartă-mă!, săraca e pe altă planetă (…) Mi-a dat şi mesaje de sărbatori cu ”La mulţi ani”. Şi îţi dai seama cât trăieşte în frustrarea asta. Ştie ca el, probabil, nu o să mă uite niciodată şi că a fost o greseala ceea ce a făcut atunci. Regretă şi acum. Ea îţi dai seama ca îl simte că el regretă toate lucrurile pe care le-a făcut”, a declarat Daniela Crudu pentru Antena Stars.
loading...