Home Monden Bianca Drăgușanu, la un pas să rămână în sânii goi în timp...

Bianca Drăgușanu, la un pas să rămână în sânii goi în timp ce se filma! Fosta lui Bodi i-a băgat în boală pe bărbați

315
0
loading...

De când este femeie fără obligații, Bianca Drăgușanu nu ezită să ne surprindă de la o zi la alta! Diva sexy se află în Istanbul, alături de două prietene și a reușit să bage toți bărbații în boală cu formele sale! De ce spunem asta? A fost la un pas să rămână în sânii goi în timp ce se filma! Imagini desprinse din filmele pentru adulți!

loading...
loading...
  • Bianca Drăgușanu, la un pas să rămână în sânii goi în timp ce se filma!
  • Fosta lui Bodi i-a băgat în boală pe bărbați!
  • Imagini desprinse din filmele pentru adulți!

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai sexy dive de la noi din țară! Plină de sex-appeal, frumoasă de dă pe afară, blondina este conștientă de formele suuuper apetisante cu care a înzestrat-o fie mama natură, fie medicul estetician! Desigur că știe să și le pună în valoare mai bine ca nimeni alta, că de, una e ”Mama Dragonilor”, nu-i așa?

Bianca Drăgușanu, cât pe ce să rămână cu silicoanele la vedere

Așa a făcut și acum, când, după toate problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă, fosta iubită a lui Alex Bodi a decis să plece din țară, la Istanbul, cu două prietene! Unde mai puneți că fetele se distrează de minune în camera de hotel și se răsfață cu cele mai bune delicatese și băuturi? Asta ca asta, dar ce-a urmat este de-a dreptul ”hot” rău!

La un moment dat, în timp ce dansa alături de prietenele sale, Bianca, doar în halat și cu nimic pe dedesubt, era cât pe ce să rămână în sânii goi! I-a picat halatul de pe umeri în timp ce mânca super sexy struguri și boom: mai gata să provoace fantezii la ceas de seară! Dacă nu ne credeți pe noi, imaginea din galeria foto, desprinsă parcă din filmele pentru adulți, stă drept dovadă!

Bianca Drăgușanu nu vrea să se mai împace cu Alex Bodi

Cât despre o posibilă împăcare cu Alex Bodi, nici nu încape în discuție! Diva sexy nu are de gând să se mai întoarcă în trecut și se simte mai împlinită ca niciodată. Se declară impecabilă vis-a-vis de relația pe care a avut-o cu celebrul afacerist și susține că toate lucrurile care s-au întâmplat au fost cu un scop! Acum, Bianca este fericită și își vede în continuare de carieră și de educația fiicei sale!

”Consider că viața mea în acest moment este așa cum mi-o doresc. Toate lucrurile din trecut rămân încheiate, pentru că așa mi-am dorit eu. Mă simt foarte liniștită. Nu există șanse de împăcare. Eu nu am nimic să îmi reproșez. Eu sunt impecabilă în relația pe care am avut-o cu el. A trecut, a fost. Eu personal, mie, nu am nimic să îmi reproșez. Am fost exemplară și sunt o femeie exemplară.”, a declarat Bianca pentru ciao.ro.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/bianca-dragusanu-la-un-pas-sa-ramana-in-sanii-goi-in-timp-ce-se-filma-fosta-lui-bodi-ia-bagat-in-boala-pe-barbati-foto-241706.html

loading...
loading...