Bianca Drăgușanu, adevărul despre ”relația” cu milionarul turc, după împăcarea cu Alex...

Bianca Drăgușanu, adevărul despre ”relația” cu milionarul turc, după împăcarea cu Alex Bodi! ”Îmi pare rău, m-am comportat imatur”

47
0
SHARE
loading...

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou împreună, însă după ce s-au despărțit, în urmă cu o săptămână, diva a sărit în brațele unui milionar turc. Acum a spus adevărul despre ”relația” cu acesta!Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou împreună, însă după ce s-au despărțit, în urmă cu o săptămână, diva a sărit în brațele unui milionar turc. Acum a spus adevărul despre ”relația” cu acesta!

loading...

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu milionarul turc!

loading...

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou împreună, după ce în urmă cu doar câteva zile a avut loc marea împăcare. Cei doi și-au mai dat o șansă la iubire, însă să nu uităm că imediat ce au anunțat separarea, vedeta a sărit în brațele unui milionar celebru din Turcia!

Pentru Antena Stars, diva a vorbit în exclusivitate despre situația cu milionarul turc, care se pare că a fost doar pentru a-l face pe Alex Bodi gelos. Vedeta consideră că a fost o greșeală, iar acum îi pare rău pentru cele întâmplate.

”Ce am făcut acum am făcut expres pentru el, contră, nimic mai mult. Sincer îmi pare rău că am procedat așa, nu trebuia să procedez așa, m-am comportat imatur din punctul meu de vedere. N-am făcut niciodată chestia asta, a fost o copilărie, o imaturitate din partea mea.”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Vedeta susține că nu are nicio legătură cu milionarul turc, iar totul a fost pentru a-l enerva pe afaceristul român, Alex Bodi!

Sunt dependeți unul de celălalt!

Chiar dacă mai mereu se ceartă, tot așa se și împacă. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi susțin că sunt dependenți unul de celălalt și nu pot sta separați, chiar dacă aruncă vorbe cum că despărțirea este una definitivă.

Acum cei doi sunt din nou împreună și parcă se iubesc pe zi ce trece mai mult și mai mult.

”Evident suntem dependenți unul de celălalt, pe sentimente reale! Tot timpul acționez și fac ceea ce cred și în ceea ce cred”, a mai spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

loading...
loading...