Bergodi: „Mi-ar fi plăcut dacă eram în Europa!”

Bergodi: „Mi-ar fi plăcut dacă eram în Europa!”

53
0
SHARE
loading...

Antrenorul italian nu consideră că echipa sa și-a creat vreun avantaj în fața contra-candidatelor la titlu după eliminarea de la Tbilisi.

Întrebat dacă e un plus pentru Craiova faptul că se canalizează doar pentru campionat în vreme ce celelalte contracandidate la titlu mai joacă în Europa, Bergodi a spus: „Mi-ar fi plăcut, aș fi fost mulțumit dacă eram în Europa. Dar asta nu s-a întâmplat, îmi pare rău de cei de acolo, de la Craiova. Sperăm să lucrăm bine, să reglăm lucruri”.

loading...
loading...

Despre jocul de la Viitorul, tehnicianul italian a spus: „În acest moment suntem mulțumiți de ceea ce am făcut. 3 meciuri am luat 9 puncte, dar campionatul e lung și obositor. Chiar dacă o parte din prima repriză nu mi-a plăcut, ne-am relaxat și nu ne-am sincronizat acolo, de ne-au egalat. Apoi, în repriza a doua am arătat determinare”. Ce s-a întâmplat la pauză în vestiarul alb-albastru: „Nu am certat pe nimeni, am vorbit cu băieții să nu mai fie relaxați așa. Per total sunt mulțumit de ce am văzut. Vreau să felicit băieții, în special pentru repriza a doua”.

Bergodi a explicat de ce l-a înlocuit pe atacantul bosniac: „Koljic de mult timp are o jenă la genunchi și a cerut schimbarea. Sunt mulțumit de Elvir de ceea ce face pe teren”.

După ce două zile la rând i-a cerut patronului aflat pe patul de spital întăriri, după victoria de la Ovidiu, Bergodi a schimbat placa: „Vom vedea ce vom face acum. Am acești jucători, sunt mulțumit de ei. Dar campionatul e lung. Acum ne mulțumit cu acest lot și gata”.

sursa: 3minute.net

loading...
loading...